g-string demiş ki:hakikaten nekadar boş ve gereksiz cevap vermek için zorlamışsın kendini ya..senin müzikle ilgili yorumlarını yada meraklarını nezaman okucaz acaba :?: evet çalarsati her hafta dinliorum fakat salı günleri çıktıklarından habersizdim..sanırım bu senin bi çok şeyden habersiz olup bu yüzden de böyle abuk sabuk her olaya atlamandan daha doğal olsa gerek :!:buarada saygısızlık edip forumdaki insanların nicklerini salak saçma ifade etmen de son derece terbiyesizce bi davranış..unholy fışfış deil seninde eğer gözlerinde yada algılamanda problem yoksa okuduğun gibi unholy_goddess..benim nickim hakkındaki yorumlarına gelince,yaklaşık bir hafta önce bununla ilgili açıklama yapılmıştı..ruh hastası olan him21 insancığı yine senin gibi atlayıp yorum yapmıştı..gerekli cevabı da fazlasıyla aldı..sizin gibi aklı başka yerlere çalışan insanlara ipli donu çağrıştırması çok normal,yadırgamıyorum,sadece iyi niyetle gülümsüyorum..ayrıca bundan sonra kendi adına konuş,herkese aynı şeyi çağrıştırıyo gibi bukadar gereksiz açıklamanın üstüne bi tane daha ekleme..insanlarla bukadar uğraşacağına kendi işlerinle yada müzikle ilgilen..
aklı başka yerde olan insanlar dediğin bu toplumun büyük bir kısmı sanırım..nick ini her hangi bir arama motorunda aratırsan tüm türkiyenin sapık olduğunu,azınlık bir grup dışında herkesin aklının başka yere çalıştığını görüceksin o zaman..eğer bu şekilde anlaşılacağı hiç aklıma gelmedi diyorsan da bu hakikaten senin problemin..çünkü g-string bahsettiğim diğer konular dışında daha çok iççamaşırı olarak bilinir ve insanların aklına genelde ilk bu gelir..
onun dışında ben herzaman kendi adıma konuşmaya özen gösteriyorum zaten..senin dilbilgisi eksikliklerin tamamen senin sorunundur..eğer bir daha okursan görüceksin ki ben benim gibi düşünen başka insanlar varsa(ise) demişim..bir kesinlik yok yani..ben sana cinali den başlayarak sık kitap okuma öneriyorum..
grup hakkında ki fikirlerimi ve müzikle ilgili düşüncelerimi belirttiğim için şimdi bu abuk konuları konuşuyoruz ayrıca..çünkü bu şekilde bir fikir belirttiğimde siz popüler kültür meraklıları ee sanane grup birinci sayfada olsun,kalite ırttır pırttır diye şeyler söylüyorsunuz..o zaman düzgünce fikrini savunsaydın ve terbiyesizlik yapmasaydın şu anda akıllı uslu konular konuşabilirdik...