Holly demiş ki:selam arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım daaaaa çalarsaatin diğer elemanları nerde?
silmarillion demiş ki:çalarsaatin bir tek gitaristi varmış gerisi simulasyonmuş bende yeni öğrendim çok şaşırdım valla 🙂
görkem de deli bir bilim adamıymış..osmanı bilerek kel yapmış vokalist olarak öne çıkıp görkemi geride bırakmasın diye 🙂
tabi ne kadar doğrudur bilemem ben başkalarının yalancısıyım..ağzı olan konuşuyor işte 🙂
calarsaatgitar demiş ki:silmarillion demiş ki:çalarsaatin bir tek gitaristi varmış gerisi simulasyonmuş bende yeni öğrendim çok şaşırdım valla 🙂
görkem de deli bir bilim adamıymış..osmanı bilerek kel yapmış vokalist olarak öne çıkıp görkemi geride bırakmasın diye 🙂
tabi ne kadar doğrudur bilemem ben başkalarının yalancısıyım..ağzı olan konuşuyor işte 🙂
deli oldugum doğru da bilim adamı deilim henüz 🙂 ama bunun için ne gerekiosa yapmaya hazırım
darken_blacken demiş ki:seviyorum ve dinlemekten cok keyif alıyorum sizi.. en son salı gecesi beride dinlemistik arkadasımla.. sanki boylesi daha samimi oluyor..
bu arada gorkem o aksam beni cok utandırdın (sanırım kim oldugumu artık anladınız).. biz sadece geyik yapıyorduk.. neyse 🙂
basarılar arkadaslar.. en kısa zamanda tekrar sizi dinlemeye gelecegiz..
gel,gel panayır var 😀the_black demiş ki:HEYOOO çalar saattt yarın izmırde olucam.. gelıorum dınlemeyee bekleyıııın ....
ne panayiri guseliim anlayamadim seni geldim satehnde panayiri goremedim............ he allammmm yaaasilmarillion demiş ki:gel,gel panayır var 😀the_black demiş ki:HEYOOO çalar saattt yarın izmırde olucam.. gelıorum dınlemeyee bekleyıııın ....
nightbird demiş ki:cumartesi günü sizi ooze de izleme fırsatı buldum.çok iyidiniz başarılarınızın devamını dilerim.görüşmek üzere 😉