g-string demiş ki:
millet eleştiriyi kaldıramaz olmuş,önüne gelen sevgilisini korumak adına;oraya gelen,çalarsaati dinleyen,iyi veya kötü eleştiri yapan insanları "bara gelen de müzik bilmemneyi olmuş" die tabir ediyo..çok yanlış ve yersiz yorumlar,hakaret edilmediği sürece herkes istediği eleştiriyi yapar..çalarasaat funclup mı burası?zaten osman olmasa grubun dinleneceği yok,forum da almış başını gidio,geyikten geçilmio..bunlarda benim eleştirilerim,aman lütfen kimse kendi üstüne alınmasın,özellikle silmi fış fış arkadaş..
senin içinde bişeyler kalmış ilk mesajımda atlamışsın hemen allah iyiliğini versin
😆 😆 iyi oldu ama içindeyken rahat edemezsin herhalde :twisted:
bass çı benim sevgilim değil yanlış anlaşılma olmasın..korumak gibi bir derdimde yok onlar beni korusun ehühühü
😆 ama çok iyi bir müzisyen olduğunu düşünüyorum..sende söylemişsin hakaret edilmediği sürece isteyen istediği eleştiriyi yapar diye..benimkide olumlu bir eleştiri seni niye gerdi ben onu anlamadım ???
ayrıca fışfışı kaldıramıyorlar demişsin yooo sadece ben bunun üzerine bir yorum yaptım..bak sen gayet rahat kaldırmışsın ama bundan sonra dikkat et içinde bişi kalmasın 8O :arrow:
😆