NAZLIIIIII demiş ki:bız hep calar saatı berı de dınlıoduk! oz da dınledık cok farklı ya.. sahne bana cok degısık geldı... berııı de manyaktılar. ama sankı oz da daa bı rahatlar yaa.. nıe kı ne?
phoebus demiş ki:NAZLIIIIII demiş ki:bız hep calar saatı berı de dınlıoduk! oz da dınledık cok farklı ya.. sahne bana cok degısık geldı... berııı de manyaktılar. ama sankı oz da daa bı rahatlar yaa.. nıe kı ne?
Ooze' da sahne daha geniş hoplayıp zıplamaya ve de debelenerek yuvarlanmaya çok müsait öyle olunca da rahatlık geliyor rehavet çöküyor bi de klimalar çalıştıysa efil efil ohh mis gibi oluo ...ondandır...
minee demiş ki:nazlıcımm canımmm biliosun çalar saate laf yokkk🙂 onlar her yerde iilerrr ooze dada beride de🙂 hele osman this love söleyinceeeeee offfffffff yaneeeeee🙂 nasııı bi sestir ooooo öleeeeee🙂 berici yaptı walla bizi🙂
NEYOR demiş ki:herkes öyle güzel şeyler yazmışki merak ettim doğrusu.nereden dinleyebilirim çalar saatin şarkılarını :roll:
-osman- demiş ki:meraba millet,somalideki açlığı protesto etmek için foruma yazı yazmıyodum baktım ki dolar fırlamış anaaaa dedim nooluyo yaaa bide herkes bişeyler yazıyo dedim ki müzikten anlayan ne kadar insan var herkes otorite olmuş önüne gelen tanımadan sorgulamadan bişeyler yazıyo ne güzel bişey bu bide hep aynı şarkıları çalıyoz die şikayet edipte yinede bara gelen arkadaşlara çok teşekkür etmek istiyorum hekeze saygılar sevgiler.
phoebus demiş ki:alla osman gelmiş foruma!!!!!gerçi biraz sitemkar gelmiş ama hem şikayet ediyonuz hem dinlemeye geliyonuz fln yazmış olsun...silmarillion canımcım sana sonuna kadar katılıyorum kendisi benim de en favori vokalistimdir 😆 ayrıca çok da karizmatiktir 8) ama sence de calarsaatgitar o lüle lüle saclarını bi o yana bi bu yana salladımı daha karizmatik olmuyo mu???hıııııı?? 😀