TG demiş ki:Merhaba Çalar saat,
Geçen hafta Çarşamba Ooze da sizi dinledim.
Dha önce bu Bar da çalan ünlü bir grupla kıyasladım haliyle...bence çok daha iyidiniz.
Özellikle dikkatimi çeken noktalar:
Repertuvar seçimi çok başarılı,
Senkronlar mükemmel,
Herkesin tuşesi ve vokalin ses rengi çok iyi,
Tek eksik biraz daha show...bence...
Hepinizi kutluyorum.
Ayrıca Bass'ın tonuna da bayıldım...
Huzurlu kalın.
gerçekten çok açıklayısı olmuş.Allah'tan foruma yazdığın gibi gitar çalmıyon 🙂calarsaatgitar demiş ki:Otobüs duraklarında beklerken anılarını düşünüp hayaller kuran ve bu eylemi gerçekleştirirken sırıtan insanlara gıcık olan ve gördüğü zaman eğer arabayla geçiyorsa üstlerine su sıçratan, yaya vaziyetteyse yüzüne 5 santim kadar yaklaşıp " senin allahın yokmu " diye bağıran Çalar Saat grubu önümüzdeki günlerde bilgisayarlarımızın monitörlerinin silinmesi gerektiğinin neden hep aklımıza açıkken geldiği ve kapattıktan sonra da neden silmenin aklımıza gelmediği konusunda ki araştırmalara katkı sağlamak üzere Dikili Vicdan Sahibi Monitörler Birliğinin düzenlediği Dikili festivalinde yer alacaktır....3-4-5 Ağustos günlerinin hatırlayamadığım herhangibi birisinde olacak olan konserde Çalar Saat grubu sahnede tersten koşaraktan ve de bade süzerekten birdirbir oynamayı deneyerek bir ilke imza atacaktır.....Hızla artan konserlerle beraber Çalar Saat' in ülkemizin doğu bölgelerine de gitme durumu vardır....Bizim arkadaşların doğu bölgeleri dediği benimse ısrarla Asmalı Konak ve kardeşlerini görme etkinliği dediiğim konser serisi tarihi kesinleşirse yakında akıllarınızın göbek kısmını 3 kuruşluk bir haber için boşu boşuna zorlayan bendeniz tarafından açıklanacaktır.....Haydin selametlen.....
okandilek demiş ki:dedim bööle olmuyo bari ben de geleyimde kaynaşayım yanii konser tarihleri yerleri konusunda çok değişik tarihler sööyleniyo en iyisi bende bi el atayım dedim bakalım hayırlısı artık çalar saat gitardan önce 🙂 😉 SÖLERİM BELKİ 5 AÐUSTOS DİKİLİ YER DİKİLİ LİMAN SAHNESİ SAAT 20 :00 SİZ GENEDE BİRAZ ERKEN GELİN DERİM SAHNEYİ PAYLAŞAN GRUPLAR ÇALAR SAAT VE MANGA
okandilek demiş ki:dedim bööle olmuyo bari ben de geleyimde kaynaşayım yanii konser tarihleri yerleri konusunda çok değişik tarihler sööyleniyo en iyisi bende bi el atayım dedim bakalım hayırlısı artık çalar saat gitardan önce 🙂 😉 SÖLERİM BELKİ 5 AÐUSTOS DİKİLİ YER DİKİLİ LİMAN SAHNESİ SAAT 20 :00 SİZ GENEDE BİRAZ ERKEN GELİN DERİM SAHNEYİ PAYLAŞAN GRUPLAR ÇALAR SAAT VE MANGA