calarsaatgitar demiş ki:Pınar Aylin' den Fear of the dark repertuarımıza eklenmiştir....
Bu ne laaa? Kardeşim! sıcaklar kafana iyiden iyiye basınç yapmaya başladı 🙂
calarsaatgitar demiş ki:Pınar Aylin' den Fear of the dark repertuarımıza eklenmiştir....
il_gin demiş ki:Çarşamba akşamı sizi uzun bir aradn sonra dinleme fırsatı buldum.Eğer yalnış anlamazsanız bir şey söylememk istiyorum.Baktım da repertuar hala aynı gibi(çoğu paça en azından) .Bence biraz değiştirseniz fena olmaz.Müzik kalitesi olarak çok iyisiniz bunuda belirtmeden edemiycem
katalan demiş ki:uzun bir aradan sonra çalar saati dinlemek güzel oldu....fear of the dark da gayet hoş olmuş... gerçi osman her parçayı gayet başarılı söylüyor🙂)
sizi dinlemek güzeldi.....
olanzapin demiş ki:çalar saat hakkında pek bilgim yok.sadece ooze da anemi den önce çıkıyorlar ve vokali egitim kampüsünde görüyorum.bu açıdan ögretmenlik meslegi formasyon derslerini ve de aynı zamanda müzikle ilgilendigi va basarılı oldugu için kendisini tebrik ve takdir ediyorum.diger elemanlar da iyiler tabi.basarılar diliyorum...dinlemek sansına ulaşamadık ama fear of the dark favorilerim arasındadır.en kısa zamanda dinleyebilmek ümidiyle...
-osman- demiş ki:olanzapin demiş ki:çalar saat hakkında pek bilgim yok.sadece ooze da anemi den önce çıkıyorlar ve vokali egitim kampüsünde görüyorum.bu açıdan ögretmenlik meslegi formasyon derslerini ve de aynı zamanda müzikle ilgilendigi va basarılı oldugu için kendisini tebrik ve takdir ediyorum.diger elemanlar da iyiler tabi.basarılar diliyorum...dinlemek sansına ulaşamadık ama fear of the dark favorilerim arasındadır.en kısa zamanda dinleyebilmek ümidiyle...
evet 4 senedir eğitim fakültesi sularındayım sanırım 1 dönem daha o sularda olacağım başarılı gördüğün için saol 🙂
olanzapin demiş ki:bu arada bir besteniz var gercekten güzel ama suan sözlerini hatırlayamıyorum.ooze dayken ezbere söyleyebiliyorum ama unutmuşum.öfken niye diye baslıyodu..evet evet...sözleri yazabilir misiniz? sarkının girişi gayet iyi,sözler de hoş...
erdinckavi demiş ki:başarılar çalar saate,yeni coverlarınızı bekliyoruz...