mütevaziligin için sagol ama gercekler ortada.ses iyi.ses egitimi almayı düşünüyor musun?alsan kibilir neler olcak: 🙂 esprili ve samimi cevapların için tesekkür ederim.son sorum su;ses egitimi almadan basarıya ulaşılabilecegine inanıyor musun?(kibariye gbi örenekler ulaşmış ama bu konudaki görüşlerini alayım 😀 .sarkı sözleri?öfken niye............fill in the blanks :evil:[/quote]
eywallah ses eğitimi alsam ii olur sanırım bu sayede sesimi daha az yorarak şarkı söyleyebilirim 🙂 ses eğitimi almadan biyerlere ulaşmak mümkün heralde bunun örneklerini görüyo herkes ama benim için önemli olan bi yerlere ulaşmak değil sevdiğim işi yapıp mutlu olmak ve sevdiğim insanların yanımda olması işte başarı budur benim için 🙂
eywallah ses eğitimi alsam ii olur sanırım bu sayede sesimi daha az yorarak şarkı söyleyebilirim 🙂 ses eğitimi almadan biyerlere ulaşmak mümkün heralde bunun örneklerini görüyo herkes ama benim için önemli olan bi yerlere ulaşmak değil sevdiğim işi yapıp mutlu olmak ve sevdiğim insanların yanımda olması işte başarı budur benim için 🙂