yine kalbimizde andık onu bugün 😢JKellyps demiş ki:Evet malesef o bir gerçek.. Ancak YOL ARKADAŞLARI orkestrası bize Cem Babanın mirası... Ayrıca Cem Baba AYHAN'ı da çok severdi.. Beraber birçok sahne almışlıkları var... Bende deminki haberi YAGA'ya gidip onları desteklemek için yazdım.. Bence çok doğru bir birleşim.. Bakınız Cem Babanın hiçbir yakınından daha bir haber çıkmadı anma gecesi yapılacakmı nerde yapılacak diye..? Bence Yol arkadaşları ve Ayhan ile Her Salı Cem Babamızı anacağız...
JKellyps demiş ki:Bu arada YAGA’dan yeni dönüyorum.. YOL ARKADAŞLARI uçurdu ortalığı.. İnanılmazdı, muhteşemdi ve başka söyleyecek söz bulamıyorum.. Taner coşturdu sololarıyla, Aydın "davul böyle çalınır" der gibiydi, Nevzat ise hammond çalarken parmaklarından dumanlar çıkıyordu.. Zafer de bas gitarın hakkını verdi... Ayhan da zaten Cem Babanın şarkılarını süper yorumlayan bir insan.. Başka söze gerek yok.. Bir salı günü de siz dinleyin, inanın pişman olmazsınız.. Bu arada gelen arkadaşlara da teker teker teşekkür ediyorum.. İyi geceler..