Norton_Antor demiş ki:bence kendi gitar karakteri olmayan,özenti bir insan.hangi ünlü sitesine idolüyle yaptığı röpörtajı koyar ki?direk özenti havası olduğunu doğrulamış oluyor öyle...kullandığı manyetikler bile aynı malmsteen le ya...
bende bunu umuyorum çünkü çok iyi şeyler yapabilir istese.yani mermisi var ama yanlış yere ateş ediyor.Burzum_ demiş ki:iyi gitarist..eminimki ileride muzıokal olgunluga erip kendi tarzını koyacaktır.
testament demiş ki:herşeyi bir kenera bırakalım . her zaman şikayet ederiz. bizden neden bir Megadeth ,Savatage vs.. çıkmıyor diye bunu bir tek nedeni var. olayı tam özümsemeden bir kaç basit bilgi ile bir emeği eleştirmek işin en kolay kısmı..
bana söylermisiniz. bana bir grup gösterin ilk albümde tarzını bulmuş.
her grup kendisinden önce gelenlerden etkilenmiştir. dream theather rush dan ve queensryche dan sayısız arak yapmıştır. adamlar rush a olan hayranlıklarını tribute albümde çalarak göstermişlerdir.
veya slash i gözünüzün önüne getirin her bir hareketi perry den(aerosmith) izler taşır.. bu liste uzar gider...
fakat kimse çıkıp bunu dile getirmez peki neden çünkü o adam türk değildir. işte asıl neden bu. cem köksal türkiyede son on yıldır yapılmayan gerçek heavy metal sound u ile bir albüm yaratmıştır. eminim her albümde sınırlarını zorlayacak ve herkesi kendisine hayran bırakacaktır...
arkadaşlar inanın bana cem köksalı malmsteen e benzetmekten başka yüzeysel bir eleştiriden ileriye gidemeyen zatı muhteremlerin hiçbiri malmsteen hakkında derin bir bilgiye sahip değildirler.bunu söylüyorum zira bir malmsteen hayranı bilir ki malmsteen in beslendiği tek yer vardır. bach gibi klasik müzik üstadları onları dinler ve onlardan aldığı ilham ile birşeyler ortaya koyar.. ortay koyduğu bu eserler zaman geçtikçe kendisinden daha çok izler taşır.
son olarak iyiye iyi demek gerçekten büyük bir hazdır bence hele hele bir türk se .
helal olsun cem köksal 'a .......
gzdejen demiş ki:zaten bu hep boyle olur ne zaman biri eli yuzu duzgun bir iş yapsa "aa buna ozenmiş..şunun taklidi.."gibisinden laflar doner.cem koksal'ı taktır ediyorum..
birde winding road'un videosunu daha çok gosterseler..sadece 1 kere izledim..