Cümlene sırıtıp geçtim sadece..Bu memlekete fazla demişsin..Hep bu düşüncelerle beslenelip yerimizde sayalım yani sana göre...Birileride gelip güzel şeyler yaptığı zaman burası Türkiye bu bize fazla mı diyelim...Yani çok saçma geldi söylediğin bana...rashid demiş ki:Zaten yeterince fazla bu memlekete...
10 tam puan diyorum 😀 bir de insan istemez adamı takdir ediyor çünkü çoğu enstrüman,düzenleme,miksaj...vs ona ait..... prodüktör de kendisi... birilewrinin emeğini farkediyor olması güzel....nienturi demiş ki:Bu arada yukarıdaki albümde yer alan ek Türkçe parçayı dinleyenler yorumlarını yazarlarsa çok sevinirim.
eekho demiş ki:ulan malmsteen tadı var falan deil sololar resmen aynen arak olamaz böyle bişey. sözlerde pek yüzeysel ama harbi çok hızlı çalıyo ama teknik hep aynı. türkiyede erkan oğur, hasan cihat örter, akın eldes vs. gibi gitaristler varken bu anca TURKISH GUITAR ROOKIE olur. Ayrıca ortalıkta ben virtüözüm diye geziyomuş galiba yada birileri bu sıfatı ona yakıştırıyo araklamacı virtüözde bize özgü bişey virtüözün önce kendi tarzını yaratması lazım bide tabii benziyecek yeni tarz kalmadı bütün teknikler bitti diyenler olmuş onlarda çok saçmalamış bu kadar göz göre göre arak yapan bi adamı nasıl savunabilirsiniz ki beş para etmez artis ama ben malmsteen coverı yapıyorum albüm bundan ibaret derse tamam kabulüm.
rock-the-boy demiş ki:bence yi bir gitaristin kendine has bir stili olmalı
Bunun kolay bir şey olduğunu mu düşünüyorsunuz?
Dünyada belki de milyonlarca gitar çalan adam vardır. Ancak bunların çok ama çok küçük bir azınlığı sadece farklı, kendilerine has bir tarz sahibidir. Ancak olay klon olmamak.