ChatKing demiş ki:Yeni sezondan bahsediyo'san DK2 lere SD ler geliyo' DKMG'ye de 81'ler geliyo' zaten 🙂
fuckinick demiş ki:ama nafile jackson o şaşalı dönemlerinin ekmeğini düşüncesizce yedi bitirdi bir daha nah bulur o satışı
fuckinick demiş ki:jackson ın da tüm amacı ünlenmektir kesin
orta seviye fabrikasyon modellerine bile pasif manyetik takan bir markadan söz ediyoruz burada.
ilk başta ben de jack taraftarıydım ancak piyasadaki gitarlarına (türkiye pazarındaki değil) o muhteşem varlık internetten göz atınca (olay senin düşündüğün gibi mahalle arkadaşlarıyla ilerlemiyor aslına bakarsan yakın çevremde ilgilenen pek yoktu bu işlerle armut piş ağzıma düş bir insan değilim biraz saygı göster) artık işlerin jackler üzerinden yürümediğini kendileri ile yarışabilecek ve gerçekten (jackin o muhteşem tanrısal fretlerine rağmen) çok kaliteli işler yapabilen gitar firmaları olduğunu gördüm 96 öncesi tabiiki jack bir kraldı (öncekki postumda 95 97 civarı bir tarih verecektim kesin hatırlamıyorum diye yazmadım neyse) elbet peki şu anda aynı prestiji aynı payı aynı krallığı yaşadığını savunabilir misin yok savunabilirsen diyecek birşeyim yok
fuckinick demiş ki:orta seviye fabrikasyon modellerine bile pasif manyetik takan bir markadan söz ediyoruz burada.
fuckinick demiş ki:jackson ın da tüm amacı ünlenmektir kesin
orta seviye fabrikasyon modellerine bile pasif manyetik takan bir markadan söz ediyoruz burada.
sitedeki doları euro yap al sana pera fiyatı yani 900 dolar diyorsa 900 eurodur.syradona demiş ki:bu arada ben yanlış yazmışım ltd ec-400 degil sitesinden baktım 899$ pera müzik ti yanılmıyorsam orda ne kadar bilen var mı daha fazla oldugu ksin de beni aşar sanırım ltd ec-200QM olabilir ama var mıdır? bilmiyorum
fuckinick demiş ki:buradan alacaksanız cort alın, hoş amerikadan alacaksanız bile jackson almayın derim ama paşa gönlünüz bilir
Atalay demiş ki:fuckinick demiş ki:buradan alacaksanız cort alın, hoş amerikadan alacaksanız bile jackson almayın derim ama paşa gönlünüz bilir
Ehehehehe 8)
ChatKing demiş ki:Ben de çırak olıyım mı Custom Shop patenti falan alalım 😛 ?