Bence al tabi,cok memnun oalbilirsin,köprü manyetiğine tabi upgrade yaparsın cok iyi sonuçlar alabilrsin,sonra single larıda yawaş yawaş değiştirirsin,dk2eds dediğim eds modelin rengi yani.Yanlış anlama orda.rolandDESCHAIN demiş ki:yda bende mı bı dk2eds alsam aslında aradıım sadece saglşam bı agac ve jackson yazısı gerısını nsl olsa hallederım gıtar degıstırmek ıstemıyorum param olursa modıfıye edrım sadee hersı kaldıracak bı agac lazım bana yardımlar ıcın sımdıden saolun
RR1 demiş ki:pardon yanlış yazmışım silver nerde çıktı 😀 serpentskin tabi ki ben WR1 için konuşmuştum ama aynı yerden daha önce de Jackson C4A bass aldım ön ödemeli 1500euro dedi RR1 alırken serpentskin olcak o da fiyatı bindiriyo bi de caseini de beraber almayı düşünüyorum fiyat ne kdr olur bilmiyorum Jackson şimdi fuardaymış Nisanın ikinci haftası ürettikleri ürünler ve fiyatları belli olcak tam fiyat aldıktan sonra tekrar yazarım bu arada fiyatı yanlış anlamayın peşin ödemeli fiyatları diğer laylaylomlarla aynı taksitlileri de öyle