R
RR1
istediğim modeller türkiyede yok sorun orda daha önce ben de Jackson KBX beklemiştim 2-3 ay kdr gelmemişti ama gitarın üretimini durdurmuşlar o yüzden gelmedi yaza doğru alıcam zaten de umarım 2008e kdr gelir 😀
IsKeLeToR demiş ki:Bu RR ler neden bukdaar cok seviliyor yaw 🙂
Tipinie cok gıcık oluyorum ben,biyerime falan gircek diye korkarım valla 🙂
Gitarından soğuma boşu boşuna. İkisini de deneyip onu beğendiysen, onu çalmaktan zevk aldıysan gerisi boş. Başkasının dediğini takma fazla.wellrockson demiş ki:yaw ben ibanezi denedim klavyeyi falan hiç beğenmedim bunun kalvyesi daha iyi ona göre tabi kendi görüşüm bu ama siz böyle yazdıktan sonra gitardan soğudum ama benim gönlümden geçen kelly 3 'tü ama fazla fiyat çekince bunu almak istedim umarım uzun süre kullanabilirim
Hatta Benim gibi seviş gitarla 🙂cavernosum demiş ki:Gitarından soğuma boşu boşuna. İkisini de deneyip onu beğendiysen, onu çalmaktan zevk aldıysan gerisi boş. Başkasının dediğini takma fazla.wellrockson demiş ki:yaw ben ibanezi denedim klavyeyi falan hiç beğenmedim bunun kalvyesi daha iyi ona göre tabi kendi görüşüm bu ama siz böyle yazdıktan sonra gitardan soğudum ama benim gönlümden geçen kelly 3 'tü ama fazla fiyat çekince bunu almak istedim umarım uzun süre kullanabilirim
Gitarını çal, sev, okşa 🙂 Gitardan soğuyup kötü laf ettiysen hediye falan al, gönlü olsun 😀
isterizde isterizz :twisted:masterofpuppetsasd demiş ki:kayıt isteriz resim isteriz !!! isteriz de isteriz 😀
arkadaşım sen beğenerek "işte bu" diyerek aldıysan ölmeyede hayata geri dönmeyede gerek yok.olay bitmiştir çünkü.ayrıca ardakadaşın dediği gibi emg hz modifiyesiyle daha iyi performans alırsın 😉wellrockson demiş ki:sağolun beni hayata tekrar döndürdünüz
Atalay demiş ki:Arkadaşlar, geçen gün KV2 me bir EMG Jack Wylde serisi 81-85 taktım. İçinde 3 adet 9 volt ile 27 voltluk aktif sistem bağladım, tam istif oldu ! Akşam resimleri yollayacağım. İnanılmaz bir sound çıkıyor. O kadar yıl Seymour Duncanlardan sonra EMG sert sounlar için birebir oldu. Şimdi tek yapmam gereken gitarı do notasına indirmek. Artık öğürür heralde hızar gibi 😛
Çok ta şık görünüyor...