Eldrun demiş ki:Atalay demiş ki:Arkadaşlar, geçen gün KV2 me bir EMG Jack Wylde serisi 81-85 taktım. İçinde 3 adet 9 volt ile 27 voltluk aktif sistem bağladım, tam istif oldu ! Akşam resimleri yollayacağım. İnanılmaz bir sound çıkıyor. O kadar yıl Seymour Duncanlardan sonra EMG sert sounlar için birebir oldu. Şimdi tek yapmam gereken gitarı do notasına indirmek. Artık öğürür heralde hızar gibi 😛
Çok ta şık görünüyor...
27volt olayını biraz açar mısın, nasıl yaptın, ne gibi farklar oldu?
EMG içinden çıkan broşğrde 3 adet 9 volt seri bağlayarak 27 voltluk aktif manyetik sistemi kurulabileceği yazıyordu. Ben de öyle yaptım.
Çok daha güçlü ve net, volümlü bir ton alıyorum. Ayrıca tappingler neredeyse penayla çalınıyor gibi bir miktar kopresli ve parmakla notaya vuruşta penaya yakın bir güçle başlıyor. 85 (neck) mayetik bayağı volümlü geliyor. Bu iyi çünkü distortion lu çalımlarda neck manyetikte çok iyi gain geliyor, genelde daha zayıf olurdu eskiden. Şimdi cleanlerde de (gainli hali zaten süper susmuyor sen istemezsen) sustain arttı ve sanki bir miktar compressor kullanıyormuş gibi bir ses ve her telin volümü birbiriyle anı geliyor. Çok memnunum. Çok hızlı solo çalımlarında inanılmaz bir net nota duyumu var. Bence olay budur.
Zakk Wylde serisi EMG (81 - 85)metalciler için iyi seçim.
Resimler geliyor.