ilk gitarım Bcrıch-platınıum di,
2. gitarim kelly 3 oldu.. japondu. kız gıbıklavyesı vardı hala aklımdadır..
3. gitarım.. japon 93 yapımı yekpare bı RR jacksondu..pro sanırım..RR nınde ayakta calması superdı🙂 fretlerı eskı oldugu ıcın pek tad alamadımklavyesınden
4. gitarım 91 usa Jackson Fusıon dı.. bu gitarında Tonları harikaydı..
5. ve son gitarım. bir adet Soloist 2h..2000yapım..
tüm bu gitarları bı karsılastırma yaptıgımda..
klavye olarak, japon kelly3 klavyesı super rahttı..
soloist ile karsılastırgımızda.. soloisttin telleri pamuk gıbı oluyor..kelly3 braz daha serttı snırım..
tellerı yuksekte tutuyorum soloistte ona ragmen cok rahat 🙂 anlatılmaz yasanır dıyelım..
bcıch ın tonları cok guzeldı.. ama zayıftı tabı..dıst tonlarına herkez hayran kalıyordu...endonezya bı gıtar netıcede o gıtardano ses nasıl cıkıyor dıyolardı.. pembe bı gıtardı forumda farklı resımlerı mevcut gormussunuzdur..
ayakta calımı en rahat olanıda,, RR di..bu kadar uyumlu bı gıtar daha olamaz kanaatındeyım..
bunları söylemeden gecemeıdm😀 alakasız olacak belkı ama nese asıl konuma geleyim...
Soloisti valvestate masrhall bı anfı ıle caldım bıraz..
dırek anfıye bagladım.. Pod ile cok iyi sonuclar alıyorum ama.. dırek anfı tonuu kullandıgım zaman.. sankı anfının gucu yetmıyor Sesi patlatıyor mus gıbı hıssedıyorum..???
gıtar cok mu guclu acaba sorusu aklıma geldı..yada anfımı bozuk..dıger gıtarlarda boyle bsıe olmadı..
daha once tecrube edinmiş olan varsa aranızda benı aydınlatırsa sevınırım🙂