x6 ve x11 de aktif yok x9da da olacağını zannetmiyorum
tessekurler fretmania mesela washburn falan diolarr 200 dolarl1k x10 modeli ,arkadaslar daha fazla yorumm al1rsamm sevinirim ne aliyim diyee.😉param1 soyledimm hepsini harcamiyayim demi baslnagic icin?fretmania demiş ki:g210 güsel bir model başlangıç için.Gidipte paranı sakın dandirik çin gitarlarına verme(rockson mış,....).Floyd rose ıvır zıvırı var diye kandırıyolar.çok kotu oluyo o gitarlar.
Benimde sert derkenn heavy metal deil max. sertlik sanirim deep purple,pink floyd dur benim için..fazla metal tonlarinda calabilecegimi zanetmiyorum...bunun için 210 d tavsiyeni dikkate al1cam ama cok az bir fiyat farki var ve acikcasi 210 ile ne farki var anl1yamad1m?GIRNATA demiş ki:210d modelini kullanmıştım. sert tonlar diyorsun da ne kadar sert? 210d güzel gitardı, klavyesi rahat ve sağlam bi gitardı yani, clean tonları da hoştu. ama sert tabir edilen bol power chord'lu metal parçalarına gitmiyordu. ve gövdesinin şekli hoşuma gitmiyordu (alırken şekline hiç dikkat etmemiştim 😆 ) ama yeni başlayan birisi için iyi bir gitar! ilerde zevkine göre manyetik modifiyesi de yaparsan tadından yenmez. kısıtlı bütçesi olan ve elektro gitara yeni başlayanlar için cort çok ideal bi marka!
yaa neden kotu pekiii?...rastansaga demiş ki:Eh o zaman konuşmanın pek manası yok tabi ama değiştirme imkanı varsa değiştir bence.
GIRNATA demiş ki:benimki daha eski seriydi. gitarını severek kullanıyorsan daha ne olsun 😉 gitarın hayırlı olsun.
Evet özellikle 210d deki o dandirik distortion1 duydum benderastansaga demiş ki:GIRNATA demiş ki:benimki daha eski seriydi. gitarını severek kullanıyorsan daha ne olsun 😉 gitarın hayırlı olsun.
Aynen.