tap coil işi baya çözüyor ama ya rastansaga ama tabi genelde clean çalıyorsan yanaşma sadece arada bir clean se uyar bence ben kullanıyorum sapı biraz kalın gelebilir alışması zor hala alışamadım ben de zaten🙂ama sesi gerçekten güzel
GIRNATA demiş ki:rastansaga üstad senin aracılığın ile cort yetkililerine sesleniyorum; CORT neden flying-v kasa gitar üretmiyor?
BOWERMAN demiş ki:merhaba arkadaşlar rastansagaya evl-z6 ile ilgili verdiği bilgiler için teşekkür ederim ama bir kaç sorum daha olacak.evl serisinin bir de z4 modeli varmış sanırım onda emgHZ manyetikler kullanmışlar 81-60 yerine ağacında farkılılık var mı onu bilmiyorum çünkü z4 ile ilgili hiç bir bilgi bulamadım bu konuda sizlerden yardım istiyorum.bir de ben thrash ve heavy metal çalıyorum ritm ağırlıklı bu gitarlar beni bu tarzlarda tatmin ederler mi? (bence etmeleri lazım muhteşem aletler) bir de özellikle rastansagadan bu konuda yardımını istiyorum objektif bir değerlenirmeyle epiphone les paul standart studyo ve custom gitarlar ve evl serisini (z6, z4) kıyaslarsak sizce sıralama nasıl olur?
Eldrun demiş ki:Stage e demin telefon açıp sordum KX-Customlar 700$ KX1T ler 500$civarı dedi peşin alımda.KX1T biraz pahallı geldi bana.Neyse pazartesi tünele gitdip Katana ve M520/600 deniycem.
Eldrun demiş ki:Stage e demin telefon açıp sordum KX-Customlar 700$ KX1T ler 500$civarı dedi peşin alımda.KX1T biraz pahallı geldi bana.Neyse pazartesi tünele gitdip Katana ve M520/600 deniycem.
ZimDeath demiş ki:Tam merak ettiğim bir şeydi saolasın...Bu kx1t siyah olan dimi?Peki bunun kx1f'den bir farkı var mı?
Eldrun demiş ki:Flamed Maple çok güzel duruyor. KX1T yi Flamed Maple sız olduğı için almıyorum sade siyah eskisi kadar hosuma gitmiyor.USA sitesinde fiyatlar buraya göre baya fazla.
F de evet tek fark Flamed Maple. 2005öncesi modellerde köprü tone pros değil m2 (sanırım) olduğu için T nin tone pros olduğunu sanmıyorum.
M600 ile M520 arasındaki farkları neler bunu merak ettim? (M600 ün inlayleri hosuma gitmiyor o yüzden m520ye daha sıcak bakıyorum) kaplama ve inlay dışında bir fark yoksa 520 de alabilirim. ( katana ve m serisi arasında kaldım cortta )