Borneon demiş ki:Sanırım burguda bir aksaklık oldu akord yaparken cünkü tele vurup telin burgusunu cevirmistim bi anda çıt sesi o zaman cıkmıstı hatta bızlıyan tele akord yaparkende burguyu cevirirken cıt ettigi oluyor ancak burguyla filan biraz oynadım ama pek düzelicek gibi degil ne yapsam acaba ?
GIRNATA demiş ki:burguyu değiştir 🙂 yeni bir burgu kaç liradır bilemiyorum ama değiştirmesi çok kolay!
Sigmastern demiş ki:selam,
Cort G270 ibanez sa160i dövermi? Neden? Eger öyleyse gitari degistirecemde onun icin soruyorum
blues_rock demiş ki:floyd rose lu solak hangi modelleri var??? bende şu an g254lh var klavyesinden memnunum ancak floydrose istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler
blues_rock demiş ki:floyd rose lu solak hangi modelleri var??? bende şu an g254lh var klavyesinden memnunum ancak floydrose istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler
rastansaga demiş ki:Sigmastern demiş ki:selam,
Cort G270 ibanez sa160i dövermi? Neden? Eger öyleyse gitari degistirecemde onun icin soruyorum
Döver dövmesine de o gitarın özellikleri tam bana uygun diyorsan, onun yerine Cort G-VT düşün bence. O model çok eski, üretimden uzun zaman evvel kalkmış bir model.
rastansaga demiş ki:Borneon demiş ki:Sanırım burguda bir aksaklık oldu akord yaparken cünkü tele vurup telin burgusunu cevirmistim bi anda çıt sesi o zaman cıkmıstı hatta bızlıyan tele akord yaparkende burguyu cevirirken cıt ettigi oluyor ancak burguyla filan biraz oynadım ama pek düzelicek gibi degil ne yapsam acaba ?
Bir bilene git.
GIRNATA demiş ki:burguyu değiştir 🙂 yeni bir burgu kaç liradır bilemiyorum ama değiştirmesi çok kolay!
Problemin burgularda olduğunu bilemeyiz, gitarı görmeden. Adam gidip burguları değiştirir masraf yapıp, problemin kaynağı başka birşey çıkabilir. Onun için işin ehli birine götürüp sormalı.
rastansaga demiş ki:Arkadaşlar. Bugün Kadıköy Stage Müziğe gittim. Ve de çıkarken sırtımda bakın ne vardı!
Model: Cort X-th
- Thru neck construction
- Mahogany Body
- Maple-Bubinga 5 pieces neck
- Open pore black finish
- EMG 81 bridge pickup
- EMG 85 neck pickup
- Çok kalite bir floyd rose
- İnanılmaz ince D biçimli bir sap
- Süper ötesi bir işçilik
- ve susmak bilmeyen bir sustain!!
Bunlar da internetten bulabildiğim resimler: (fotoğraf makinem tamir olur olmaz benimkinin de resimlerini gönderirim. Buradakinden bile güzel!! Hardware kahverengi-gümüş karışımı. Bu Cort çıldırmış olmalı!!)
[/quote NEKEDER FIYATI.BENDE X11 VAR.MEMNUNUM AMA SIMDI M8OO ALCAM.