_KabaK_ demiş ki:Cort gitarlar hakkındaki tek yorumum "isimden kaybettikleri" şeklindedir.
cmszn demiş ki:_KabaK_ demiş ki:Cort gitarlar hakkındaki tek yorumum "isimden kaybettikleri" şeklindedir.
ismine değil,cismine bak 😆
wodyy demiş ki:elime bi cort x2 geçti.. sölesem inanmasınız ama benim kullandığım 98 kore yapımı ibanez rg 270 ten daha güzel ton veriyor.... çok ciddiyim.. ayrıca ibanez in üzerinde dimarzio paf vardı.. paranız varsa ve kaliteli gitar almak istiyorsanız kesinlikle cort x2 alın derim....
wodyy demiş ki:elime bi cort x2 geçti.. sölesem inanmasınız ama benim kullandığım 98 kore yapımı ibanez rg 270 ten daha güzel ton veriyor.... çok ciddiyim.. ayrıca ibanez in üzerinde dimarzio paf vardı.. paranız varsa ve kaliteli gitar almak istiyorsanız kesinlikle cort x2 alın derim....
nadiras demiş ki:[
manyetik selektörünü değiştirmeyi unutmuş olabilirsin =)
cmszn demiş ki:wodyy demiş ki:elime bi cort x2 geçti.. sölesem inanmasınız ama benim kullandığım 98 kore yapımı ibanez rg 270 ten daha güzel ton veriyor.... çok ciddiyim.. ayrıca ibanez in üzerinde dimarzio paf vardı.. paranız varsa ve kaliteli gitar almak istiyorsanız kesinlikle cort x2 alın derim....
yanlış anlama da biraz abartıyorsun bence.ben de x2 kullandım.bu kadar kaliteli bir ses verdiğini hatırlamıyorum.üstelik Dimarzio paf manyetik vardı diyorsun.x2 nin manyetikler powersound denilen dandik bi manyetik.paf la boy bile ölçüşemez.bnce biraz tutarsız bi yorum olmuş :!:
epimani demiş ki:cmszn demiş ki:wodyy demiş ki:elime bi cort x2 geçti.. sölesem inanmasınız ama benim kullandığım 98 kore yapımı ibanez rg 270 ten daha güzel ton veriyor.... çok ciddiyim.. ayrıca ibanez in üzerinde dimarzio paf vardı.. paranız varsa ve kaliteli gitar almak istiyorsanız kesinlikle cort x2 alın derim....
yanlış anlama da biraz abartıyorsun bence.ben de x2 kullandım.bu kadar kaliteli bir ses verdiğini hatırlamıyorum.üstelik Dimarzio paf manyetik vardı diyorsun.x2 nin manyetikler powersound denilen dandik bi manyetik.paf la boy bile ölçüşemez.bnce biraz tutarsız bi yorum olmuş :!:
x2nin ayarlı oldugunu 270in ayarsız oldugunu nerden biliyosun
cmszn demiş ki:epimani demiş ki:cmszn demiş ki:wodyy demiş ki:elime bi cort x2 geçti.. sölesem inanmasınız ama benim kullandığım 98 kore yapımı ibanez rg 270 ten daha güzel ton veriyor.... çok ciddiyim.. ayrıca ibanez in üzerinde dimarzio paf vardı.. paranız varsa ve kaliteli gitar almak istiyorsanız kesinlikle cort x2 alın derim....
x2nin ayarlı oldugunu 270in ayarsız oldugunu nerden biliyosun
ben ayar konusunda bi şey demedim.ayrıca ayar derken neyi kastediyorsun onu da anlamadım.benim tek söylediğim powersound manyetiklerinin dimarzio paf lardan ii olamayacağıdır.