hemde nasıl bi fiyasko 😀dasboot demiş ki:Yazık ikinci korku denemesi de fiyasko ile sonuçlandı.
MaDeR demiş ki:Yok yok kardeşim , bu ülkede böyle filmler yapıldıkça sinemamız zerre ilerlemez. Bu siteye film eleştirisi yazmak pek adetim diğildir ama gel görki bu neidüğü belirsiz filmler sinemamızı karaladıkça benim elim kolum rahat durmayacak.
Bir kere önce eline sağlam bir senaryo al. Korku filmi öyle al eline kamerayı ver eline iki üç kuruş para sözde oyuncuların sonrada araya iki üçtane halka ve garez efekti koy(ki ne gerek vardı böyle bişeye) al sana korku filmi al sana yönetmen. Ayrıca afişe verilen paranın filme harcanan paradan daha yüksek bir mevla olduğunu düşünmekteyim. Ne güzelde son zamanlarda sinema hafiften atağa kalktı derken bir facia bir rezalet daha. Beceremediğin işi yapmıyacaksın kardeşim. Montajda gördün filmin ne mal olduğunu , koyma vizyona ; görmesin insanlar rezilliğini.Sonrada işte böyle kahkahalarla biten bir korku filmi ve yönetmene gelen ağır hakaretler..
Hayır birde kızdığım ayrı bir noktada "Sen Türkiyede film yapmanın ne kadar zor olduğunu biliyormusun?" E kardeşim karpuz kabuğundan gemiler yapmakta Türk filmi. Ondada çok cüzzi mevlalar konuşmuş. Onu yapan adam Türk diğilmi?* Bırakın bu işleri lütfen. Yaratcılık "0" rezillik diz boyu...
Ama yiğidi öldür hakkını yeme demişler. Uzun zamandır bir filmde bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum. Filmdede Cem rolünü oynuyan adamı müzikal komedi dalında joaquin phoenix e aday gösteriyorum.
Bu filme dair son umudum ise Hasan KARACADAÐ ın(bu filmden önce kendilerini severdim) çıkıp "siz bizim filmimizi yanlış anladınız! Biz aslında komedi filmi çekmeye karar vermiştik ama afişi yapan namussuz bana oyun oynamış" gibi birdemeç vermesi olurdu. Neyse Türk sineması bu ağır damgayıda atlatır.