1)Ben çözümü buldum abi. 4-4-2, ortada yıldız denilecek oyuncuların varsa tutan br sistemdir. Üstüne defanstan gelen katkı orta sahaya yansırsa, forvet o kadar rahatlar ki, o mevkiye ne bileyim? Arif'i koysan iş yapar. Ama Beşiktaş'ta yıldız yok. 4-4-2 olmaz bu takıma. Bir defans var ki Allah, arkalarını korumaları gerektiğini bile hatırlyamıyorlar. Orta saha desen ulan Laila'da iki yudum fiski içmek vardı diyorlar hepsi 90 dakika! Forvet desen, ahh bi çekirdek olsaydı da çitleyip izleyeydik şu maçı diyorlar. Bu iş böyle olmaz. Nasıl olacak? Zaman ile! Beşiktaşsızlar, lafım size... Bir süre eğlenin, sonrasında saç-baş yolacaksınız bu takımı izleyerek! Haberiniz olsun diye söylüyorum... Hehe 😀
2)Ve sonunda Geldim... "Komple!" demek gerçekten zor ama... Kol bacak burada ama, aklım Bodrum sahillerinde kaldı bak. 🙂
3)Bira içmeyi bırakın, açılıp da dönmemek var! Benden söylemesi yani...
4)Cumartesi akşamına kadar vakit var Degika a-halisi! Bekleriz, görüşür bakışırız uzuuun uzuuuun 😛
5)Ne diyorum ki ben? Kimim ki? Okumayın benim mesajlarımı! Siz okuyun diye mi yazıyorum ki ben onları? SieEAaaAaaAA 😀