abi cok sagolasın ben yazmıştım ama geri sayfalarda kaldı neyse sana bu arada kurbanın albumunu paylaştıgın için teşekkur borcluyum onlar hakkında ne dusunuosun ? ve bilgisayara bagladıgım microfonu masaya koydum odada ne olduysa kayıt aldık ses kartının kendi kayıt programıyla saat 11 gibi fln dı vokal ben degilim ama sen biraz ortadaki soloyu yorumla o saat te dogac yaptım ses kartı alim kanal kayıt yapıcamSkull_KruSher demiş ki:İşte beklenen teknik açıklama Ailenizin masteringcisi Sihirbaz Mr. Mandrake 😛 Bizi aydınlatıcı bilgileri ile şereflendirdiğinden ötürü kendisine teşekkürlerimizi sunuyoruz efenim. 🙂
Billy_Joe,
Senin kayıt tek kanaldan geliyo ne iş? 😉
Öneriler;
-Vokali biraz açıver duyalım sesini, çekinme benim sesim daha kötüdür 😛
-Üzerine bir davul yazıver daha zengin olsun,
-Gitar kayıtlarını kesinlikle mono yap(BuzzLightyear' dan öğrendik bunu da sağolsun). çok özel durumlar dışında(gitar soloları, farklı çalımlar) gitar kayıtlarından ikişer tane kopyala birini sağa diğerini sola ver, üstlerine farklı efektler uygula
-Şarkının id3 tag'ını düzenle(Galthorjum sağolsun)
-Biraz raverb falan ver kaydın bir değinliği olsun.
Birde buraya çalışmalarını koyarken kullandığın alet edevatı yaz ki daha çok destek olalım 😉
Kolay gelsin
Skull_KruSher demiş ki:-Gitar kayıtlarını kesinlikle mono yap(BuzzLightyear' dan öğrendik bunu da sağolsun). çok özel durumlar dışında(gitar soloları, farklı çalımlar) gitar kayıtlarından ikişer tane kopyala birini sağa diğerini sola ver, üstlerine farklı efektler uygula
Stormcrow demiş ki:ben adsl den deniyorum onla alakalı bir şey olablir belki dnsler falan neyse başka bir imkan olursa dinlemek isterim merak ettim bayağı 🙂
BuzzLightyear demiş ki:aha buda solo tonu örneğim.. bu kayıdıda yapalı 2 yıl oluyo herhalde.. yine onboard ses kartı ve 300 usd lik gitarla. aama altyapıya önem vermedim, sadece solo soundunu inceleyin..
www.cafeinn.org/fade.mp3
,yucel demiş ki:BuzzLightyear demiş ki:aha buda solo tonu örneğim.. bu kayıdıda yapalı 2 yıl oluyo herhalde.. yine onboard ses kartı ve 300 usd lik gitarla. aama altyapıya önem vermedim, sadece solo soundunu inceleyin..
www.cafeinn.org/fade.mp3
Temiz bir kayıt ancak,bakın böyle olmalı etiğine göre konulmuş bir kayıt olarak incelersek bence pek bir esprisi yok.
Solo gitar kişisel zevkim açısından delay'in herzaman olması gerektiği yönünde derinlik açısından...benim için olmazsa olmazlardan..hatta stereo pin delay hadisesi ufak senkoplarda hissedilirse daha bir güzel olur derim..