sky seni tebrik ederim cok guzel bir calıişma pod tx live almıayı dusunuodum bu kalite iyice karalaştırtdı beni saol
Yok abi hoşlanmama diye bir şey söz konusu değil kaldıki benim kayıt imkanlarım çok daha sınırlı , ama evde kendin pişir kendin ye çerçevesinde dandik bir pc ile ancak bunları çıkartabiliyorum.Bunu;BuzzLightyear demiş ki:,yucel demiş ki:BuzzLightyear demiş ki:aha buda solo tonu örneğim.. bu kayıdıda yapalı 2 yıl oluyo herhalde.. yine onboard ses kartı ve 300 usd lik gitarla. aama altyapıya önem vermedim, sadece solo soundunu inceleyin..
www.cafeinn.org/fade.mp3
Temiz bir kayıt ancak,bakın böyle olmalı etiğine göre konulmuş bir kayıt olarak incelersek bence pek bir esprisi yok.
Solo gitar kişisel zevkim açısından delay'in herzaman olması gerektiği yönünde derinlik açısından...benim için olmazsa olmazlardan..hatta stereo pin delay hadisesi ufak senkoplarda hissedilirse daha bir güzel olur derim..
Hojam, yanlış anladın herhalde, entry min hiç bi yerinde bu böyle olur yazmıyo, üstüne üstlük onboard kart la yapılmış sıradan bi kayıt diye yazıyo.. neden millet bu kadar hoşlanmıyo benden alalaa, avatar yüzünden galiba 😛
Bu ithamına istinaden yazıyorum...BuzzLightyear demiş ki:gitarın sesinin kayıtta böyle ayrı bir cemaat miş gibi durmasının nedeni, master yetersizliğidir. diğer enstrüman yada sample larda sesler parametrik equalizer vede bazı reverb oyunlarıyla birbirilerine yaklaştırılması gerekiyordu. yani seslerin resonans sesler ( temsil ettikleri alt frekansler, yardımcı frekanslar) aynı birer nota gibi birbirinin aynısı kadar yakın olmalı.
Billie_Joe demiş ki:sky seni tebrik ederim cok guzel bir calıişma pod tx live almıayı dusunuodum bu kalite iyice karalaştırtdı beni saol
yjmjb demiş ki:selamlar herkese.forum baya bir canlanmış bende uzun bir aradan sonra son şarkılarımdan birini upload edebildim.bu sefer setup biraz farklı oldu çünkü arkadaşın evinde yaptık kaydı.gitar olarak fender hm strat, processor olarak ise adrenalinn2 kullandık.kayıdı önce boss br1180CDye kaydettik(efekt olarak boss'tan da biraz yararlandık) ordan bilgisayara.şarkının adı "anormal" .
bende kayıtlarınızı olabildiğince dinlemeye çalışıyorum ama yorum yapacak zamanım olmuyor pek.ama şunu anladım ki turkrock.com sitesinde gizli kalmış bir çok yetenek var.herkese iyi çalışmalar.
kayıtların indirilebileceği site : http://www.soundclick.com/bands/0/yjmjbmusic.htm
Galthor demiş ki:skull, dinledim hepsini kayıtlar güzel, simulator kullanmadım demişsin sanırım direkt line in veya mic.ten bağladın processorü.
hayırdır, böyle 4 kayıt birden 🙂 biriktirdin mi 🙂
yjmjb demiş ki:ama şunu anladım ki turkrock.com sitesinde gizli kalmış bir çok yetenek var.herkese iyi çalışmalar.