bladebj demiş ki:
www.purevolume.com/theclegg
!!! İkinci Kez Yazıyorum !!! Lütfen Bakarmısınız Şu kayda Lütfen
bladebj,sakin.Zaten değerlendirme yapan birkaç kişi var.Dinlenmeyen daha bir sürü demo vardır buralarda.Ki bazılarına demo denemez.Sizinkide bunlardan biri,dermişim.(şaka hopsss
😆 )
Şarkılarınızı dinledim.Keşke kayıdı nerde ve nasıl kaydettiğinizide yazsaydın,merak ettim...
Birincisi elinizdeki aletlerle iyi iş çıkarmışsınız.Kayıtta fena değil,herşey net duyuluyor.Herhalde ortaya bir mikrofon koyarak yaptınız.
Sazla giren parçayı dinlerken bekliyorum acaba ne girecek şimdi.Derken davul giriyor,gitar giriyor ve birazdan Cahit Berkay'da girer herhalde diye düşünürken
😆... Kısacası şarkınız Moğollar'ı anımsatıyor.Ama kötü demek değil bu.İyi çalmışsınız,özen göstermişsiniz.Dinlerken 70 li yılların tadı geliyor.Fakat daha önce yapılan işleri iyi bilmeniz gerekli,yoksa yaptığınız/yapacağınız tekrar olur.
Fırt Emin, bence ilginç bir cover olmamış.İlginç olabilmesi için,ne biliyim farklı bir akor,ritm birşey olmalı.İlginç deyince ilginç birşey bekliyor insan.Özledim dedikten sonraki kısım iyi yapışmamış.Bak mesela şöyle olabilirdi orası:
Özle......."dim" le beraber crash'e vurulacak ve burada Davul susacak,gitarın tınısı devam edecek.
Bas iki ölçü boş devam edip,Üçüncü ölçü başında davul ritme başlayacak.
4. ölçü aynen devam ve 5. ölçüde solo gitar girecek.Çok basit bir düzenleme ama kesinlikle birşey gerekli oraya.
Bu arada Fırt Emin de parçanın devamı neden sessiz...Orasıda cover mı?
😛
Part 1 ve Part 2 aynı parçalar değil mi...
Part 1 ve 2 de fade out bittikten sonra kısa bir saz sesi geliyor,orada o sesin ne işi var...
Parçaları yüklemeden önce bunlara dikkat edin.
Not
😛arçaların,kayıdın,programın,aletin edevatın vs.nin hakkında daha detaylı bilgiler vermeniz,dinlenme oranınızı artıracaktır,bilginize...