Demo Kayıtlar Ve Teknik Yorumlar

Bu arada son kaydındaki şu 3 dk dan sonraki bölüm çok hosuma gitti güzel olmuş Barıs abicim Sanki girişte biraz boğuluyor şarkı ne biliyim bass tonların sesimi mi çok açık ne bıuvvbıuvv sesler boğuluyor.

valla basstan kaynaklaniyor olabilir.bi arkadasin bass gitarini alip kaydettim.biraz duyulmasi icin acik tuttum.bir de baterinin kick ve alto frekanslari ile bass gitarinkiler cakisip bogukluk yaratiyor olabilir. parcayi begenmene sevindim..
bu arada benim midi beste gume mi gitti? dinleyen yok mu hic??

ermancim
o kadar heyecanlandim ki parcanin ismini gorunce 😀 bilirsin ben bu parcayi cok severim. dinlemeden once erman "yine dokturmustur" diye dusundum. parcayi bayila bayila dinledim ve bu dusuncemin kesinlikle dogru oldugunu gordum. gercekten harika calip kaydetmissin ermancim. parca bomba zaten...eksik bir yanini goremedim. belki bastaki trampet sesi sabirsiz dinleyicileri(benim gibi) korkutuyor o kadar 🙂 cubasede mi kaydettin?? tekrardan ellerin dert gormesin. kal saglicakla. 🙂

Barışcığım canım ciğerim yorumun için çok sağol teşekkür ederim...Elimden geldiğince çalmaya çalıştım for the love of gad'ı...Benim içinde çok önemli bir parça...Bu coverın azcıkta olsa ucundan tutabildiysem ne mutlu...Kaydı acid pro ile yaptım...Backing track'i acidin içine attım...Ekipmanı ise direk pc'ye girip kaydettim...Gitar-sansamp gt2-tube screamer-cry baby...Midi desteği olmayan terratec ses kartı 🙂 Saygılar herkeze....

Backing track isi guzel is valla. ben de mi o islere girsem? 😀 ben cover yapacagim zaman genelde kendim yaziyorum arka temalari tabiki birebir ayni olmuyor ama yinede onlarla da ugrasmak guzel oluyor 🙂 ermancim yakip yikacaksin ortaligi benden soylemesi 😉

edit: yazim yanlisi vardi onu duzelttim.

ermancim teker teker gelin 😀 dagittiniz yine ortaligi. 🙂 cok begendim zaten senin solonu dinlemistim onceden yucelin solosu da guzel, ama mix e biraz dikkat edin cunku yucelin sesi daha fazla, bu bi ayarlayin derim.ote yandan parca cok eglenceli olmus. aslinda bu parca uzatilabilirdi yani "kapisma" gibi olabilirdi. 🙂 ellerinize saglik cok guzel olmus... sevgiler

Erman çok üstün ve hissiyatlı çalan ve bir okadarda tekniği kuvvetli biri,kendisinede söylediğim gibi onun "sabaha doğru"sundaki modern türk ezgilerini hayatım boyunca unutamam,bir başucu şarkımdır,bence böyle gitaristlere ihtiyacımız var,ben müzik konusunda onun yanında çok daha amatör hissediyorum ve kendisine nice "sabaha doğru" lar yaratması dileğiyle,beraber çalmaktan gurur ve keyif duydum diyorum..sevgi,saygı..

Valla öle benim ton biraz daha fat olduğu için napcağımı bende şaşırdım açıkçası,en güzeli minimumda tutmak şeklinde son halini böle bıraktım.🙂

Bencede çok güzel bir çalışma oldu....Yücel dostum ellerine sağlık diyorum,ellerin dert görmesin bende seninle böyle bir çalışma yaptığımından dolayı çok mutluyum... 😀

Bloodbath demiş ki:
evet guzel birsey bu. benim bir teklifim var. internet uzerinden boyle projeler yapalim. ben hazirim. var mi baska isteyen?? 🙂
Var 🙂 Hatta bu benimde düşündüğüm bir şeydi. Ama şu anda değil malesef. Çünkü yeni kayıt sistemi topluyorum, bir ay içinde falan başlarım herhalde...

Sevgiler

Emre

Yücel, saygılar bu arada 😀

Geri