oooooooo barışcığım süper olur.. 😀 Bende varım herzaman....Bloodbath demiş ki:evet guzel birsey bu. benim bir teklifim var. internet uzerinden boyle projeler yapalim. ben hazirim. var mi baska isteyen?? 🙂
oooooooo barışcığım süper olur.. 😀 Bende varım herzaman....Bloodbath demiş ki:evet guzel birsey bu. benim bir teklifim var. internet uzerinden boyle projeler yapalim. ben hazirim. var mi baska isteyen?? 🙂
ben davulları çalmak isterim böyle bi projedeBloodbath demiş ki:evet guzel birsey bu. benim bir teklifim var. internet uzerinden boyle projeler yapalim. ben hazirim. var mi baska isteyen?? 🙂
Yaşıyorum 😛 Grup Şurup elemanlarına birşey olmaz abijim.. 😆yucel demiş ki:polski90 demiş ki:Yücel, saygılar bu arada 😀
oo üstadım hiç sesin soluğun çıkmıyo uzun süredir yaşıyomusun? 🙂
Kesinlikle. 🙂 Parçayı dinlerken hangisine daha çok reverb vermek istiyorsan deneye deneye arttır ve ondan sonra mix yap bence.melihbozkurt84 demiş ki:reverb konusunda parçanın bütün mixlerini bitirince mixdown yaptım.sonra inport edip az biraz daha reverb koklattım genel olarak.sanırım o biraz işi bozdu.
polski90 demiş ki:Yaşıyorum 😛 Grup Şurup elemanlarına birşey olmaz abijim.. 😆