beğendiğine sevindim , krosları açayım biraz daha diğer kayıtlarada benzer yöntem ile düzenliyeyim , yardımların için saolasın... Üzerlerine vokal eklendiğinde tekrardan rahatsız ederim 🙂 kolay gelsin...
moodyspace demiş ki:Davul konusu bir sorun evet ama bir gitarist olarak besteyi daha çok belli etmesi amacıyla kullanıyorum sadece,tuşelerle uğraşmıyorum o kadar...Grup olarak alıncak kayıtta davulcu ilgileneceği için o kısımla...
chromatickey tam olarak farkedemedim bahsettiğin noktayı gitar tonuyla ilgili bir karmaşa mı var?
Bu arada vakit ayırdığınız için teşekkürler arkadaşlar
teşekkürler önce dinlediğin içindebelenenni demiş ki:ben dinledim 🙂 hysteriayı dinledim addictive drum seslerini nasıl kullandığını merak ettim. açıkçası şarkının orjinalini bilmiyorum ama bateri sesleri ya vuruşlardan ya da davulun şarkının kendi yazılımından biraz garip geldi. zile hep aynı "tıs" diye vuruyor yani ...
bundan başka gitar sesleri boğuk geliyor benim çıkışlardan davula reverb vermişsin ama gitar buna göre başka bir yerde gibi olmuş , vokalde daha başka bir yerde gibi duyuluyor...
ve genel olarak ses dengeleri arasında da çok fark var bence...