fat-strat demiş ki:herkes çok iyi eleştiriler yazmış,ne kadar güzel...Ben konsere Anıl ı dinlemek için gitttim...Konser ortamı çok kötüydü,biziz salak bir yer.Resmen sizin ve bizim sırtımızdan para kazanıyorlar.Konser den önce çalan parçalar insanı çıldırtmaya yeterdi...Sound çek i çok kısa tuttunuz...Entrumanların bir kaçını direk mixer e girdiniz sanıyorum..yanlış oldu.Sahne monitörleri çok yetersizdi,kendi sesinizi duyamadınız.Solist çok detone oldu ve kemanı çalamadı ,çalışması lazım...Herkes in başka bir enstrumanı çalması beni de çok rahatsız etti,zaten elinizdekileri de süper çalamıyorken hiç gerek yok.Basçı arkadaşın ciddi bas dersi alması gerek ,tek düzelik yolunda gidiyo,böyle devam ederse temel akor seslerini tek telden tetani şoku geçirir gibi çalacak hayatı boyunca.Anıl deil de öteki gitarist arkadaşta sıradan çaldı .Zaten bu gruba 2. gitara ne gerek var,anlayamadım,gürültü oldu. Hiç bir konsere bu da olsun bitsin hesabı ile çıkmamalı ,her an sizi dinlemeye gelecek ciddi insanlar olabilir endişesi ile çalmalısınız.gaza gelmeyiniz.başarılar dilerim...hala kızmadıysanız ,daha ne yapayım.