selam arkadaşlar kurulu olmayan İNFERNO grubunun gitaristiyim(kurulu olmayandan kastım topicki sitesi reklamı olmayan diyelim hatta)
bir kaç şey söylemek istiyorum eskiden bu grupta gitar çaldım bazıdan çok bir çok fikir enjekte edip ayrıldım bu gruptan hatta şu anki vokalin vokal olma fikrine kadar başı çektim konsere 1 kala ben çıktım gruptan.
şu ana bu arkadaşlar PENTAGRAM-sonsuz şarkısını cowerladık kayıt ettik diyorlar hay hay süper ve gelen eleştirilerde
-aaa süper fikir lan
-ulan böle fikir olmaz helal sololarıda dayamışsınız ne güzel
diyor.
grubun başıda çıkıyor(aynen)
...sonsuz sizinde bildiginiz üzere sadeve 2 akustik gitar ve vokalden olusmaktadir ben üstüne davul arcan üstüne bass yazdi gitaristlermiz part 2 die tabir ettigimiz bölümlerde kendi rifflerini yazip üstüne solo yazdilar kisaca bir yerde sahiplenebilcegimiz bir is yaptik....
diyor.
adım enes dediğim gibi İNFERNO grubunun gitaristiyim ve diyorum ki bu cower çalıntıdır ben buna kafa patlattım ben bunu herkez arabesk yada pop cowerlarken ulan pentagramı cowerlasammı dedim
2003 yılında fanta yarışmasına girdiğimde TARKAN GÖZÜBÜYÜK(pentagram bascısı) ile konuştum mütevazilikten kaynaklanan izin bile istedim.
şimdi adam çıkıyor diyorki çok uğraştık orjinal bir fikrimiz olsun bilmem ne.
iki şeye kızıyorum
1-ömerin bu fikrin benim olduğundan eminim evlerine gittiğimizde olsun,stüdyolarda,cafede her yerde bu konu açılmıştır eski grubum EPSİLONda biliyor bu fikri ve
www.epsilon.ekibi.com da yayınlandı hatta bu demo ömerin açıklama yapıp grupça sahiplenmesi beni bitirdi şu an itibari ile.
2-cowerım çalınmış ne halt yicem durumları değil sonuçta şarkının sahibi belli bilmem neyi belli diceksinizki neye kızıyorsun izmirdeki arkadaşlarım bestelerini çaldırmışlardı alay etmiştim
-hadiyin len ordan ne olcak a.q demiştim onlarla halen daha alay ettiğim için kendime kızıyorum.
arkadaşlar bu tarz ince muhabbetleri düşünün her sözünüz takip ediliyor her yaptığınızı yaptıranı biliyorlar.
kimsede burda bana sert çıkmasın kimse hade be bilmem ne cart curt manasız maneviyatsız cümleler kurmasın hele Desaccorde elemanlarıda öle sper alıp konuşmasın bu işler böyle olmaz abi, sizi gelip kimsenin alkışlamadığı zaman alkışlayan ,destek olan adama bunu yapmasaydıız keşke, olan olmuş kayıt ettiniz madem helal size benden bu kadar.
iyi çalışmalar...