Enes'i tanımam 10 dk'dan fazla konuşmuşluğum yoktur o yüzden nasıl bir insandır, desaccorde'a neler katmıştır bilemiyorum ancak müzikal açıdan bakmaya çalışırsak bu Sonsuz şarkısının onun için bir problem yaratması saçma geldi bana. Dün kaydettiğimiz haliyle; şarkının orijinaline, ömerin "Part 2" olarak isimlendirdiği kısımdan daha fazla şey eklenmemiş. En azından Enes tarafından.
Davul Ömer tarafından eklenmiş olmalı,
Bas Arcan tarafından.
"Part 2" denen yer zaten şarkının orijinalindeki "bir yerin" distortion ile çalınmış hali.
Onun üzerine eklenen solo gayet basit olmakla beraber, benim mi minor pentatonikten attığım bluesumsu bir solodur.
İkinci soloyu da Mert atardı şimdi Esat kafasına göre atacak...
Yani bana gayet kolay bir düzenleme gibi geliyor... "Abi bu şarkıyı davul ile ve vokalin bittiği yerden sonra distortionla kaptırıp götürelim bakalım ne olacak eüheüh" diyen herkes sanırım böyle çalardı. Neden sanki şarkının armonisi tamamen değiştirilmiş gibi konuşuluyor anlayamadım.
Yani GP ile yazılmış, düzenlenmiş, aylarca üzerinde çalışılmış bir şeyi çalmıyoruz ki biz? Ben bunun Guitar Pro diye tabir edilen programda düzenlendiğini yeni okuyorum Mert kardeşimin mesajından.
Benim şahsi fikrimdir. Tekrar söylüyorum Enes'i tanımadığım için saçmalamış olabilirim ancak bizim çaldığımız bu versiyonda, Enes'in çok da matah eklemeleri varmış gibi gelmiyor bana.
Saygılar.