hocam olay soyle fıyatlara bakıcak olursakLtd Tele varmı diye baktım yokmuş, fiyatlarını da bilmiyorum bu gitarların sağlam indirim mi var?
Hatirladigima gore o gitar 1300 falan olmaliydiYuh o kadar fark var? Sadece linkteki gitarlardamı böyle indirim var. Ltd strat stokta yok diyor aramak mı lazım. Şu gitarı kaçırdım sanırım;
LTD ST213 ASH Maple Naturel Elektro Gitar . LTD LST213ASHNA
Elimde schecterim de var 2. Floyd gitarim olsun diye almistim memnunum sadece bir manyetik modifiyesi gerekiyor suan icin sorunsuz ^_^ konuya fotograf atarimGüle güle kullan, gitarını göster konusuna bekleriz 😀 benim de bir schecter c7 ye hallenme isteğim var da bakalım
Adamlar KH-2 Vintage modelini 17 bin TL'ye satıyordu.Pera zamanında üzerine ne kadar bindirmiş ki adamlar bu fiyatlara satıyorlar.
Eski kazıkçı ve burnundan kıl aldırmayan tünel firmalarının hiç birisinin kalmaması içimdeki yağları eritiyor.
Bunun haricinde zuhal müziğin de çalışanlarına bir çeki düzen vermesi gerektiğini düşünüyorum. Distribütör bir firmanın 149 dolarlık RV-6 'yı 650 tl ye satması da fiyatlarını da gözden geçirmesi gerektiği anlamına geliyor bence.
Artık daha global bir dünyada yaşıyoruz. thomann.de vb bir sürü kendini kanıtlamış firma varken, insanları salak yerine koymaya çalışmaları sadece komiğime gidiyor. Do-Re müzik çalışanları olsun, fiyatları olsun yeni bir soluk getirdi bence.
(Do-Re müzik ile bol bol alışveriş yapmam dışında hiç bir bağlantım yok.)
ben gl256 kullanıyorum george lynch'ın gitarları genel anlamda tatmin edici o fiyatta bir gitar düşünüyorsan kesinlikle netten dinleyip araştırdıktan sonra sipariş etmeni tavsiye ederim .. :^3Şu george lynch nasıl acaba ? :meh:
Gibson için para toparlıyorum sagdan soldan gitar fazlalıgınıda eritmekte oldugumdan(3 tanecik aslında)niyetlenemedim.Teşekkürler yorumun için ileride alıp satmak istediğim bir gitar(bulursam 🙂 )ben gl256 kullanıyorum george lynch'ın gitarları genel anlamda tatmin edici o fiyatta bir gitar düşünüyorsan kesinlikle netten dinleyip araştırdıktan sonra sipariş etmeni tavsiye ederim .. :^3
Ben teşekkür ederim :3Gibson için para toparlıyorum sagdan soldan gitar fazlalıgınıda eritmekte oldugumdan(3 tanecik aslında)niyetlenemedim.Teşekkürler yorumun için ileride alıp satmak istediğim bir gitar(bulursam 🙂 )
Hayırlı olsun, güzel videolar bekliyoruz artık 🙂Alexi 200 sahibi oldum 🙂
Teşekkür ederim hocam en yakın sürede güzel bolca kurgulu videolar çekeceğimHayırlı olsun, güzel videolar bekliyoruz artık 🙂