abi o kediyi kaşıya kaşıya bi hal oldun 🙂
Niye kaşıyor bak merak ettim ?Kedinin oynadığı Star Trek bölümünü izleyeydin, Spock'ın o kediyi niye kaşıdığını anlardın 😀
Ben star treke basladim duzgun altyszi yoktu bide eski dizi diye o grafiklere katlanamadim. Keske tum sezonlari bastan cekseler.
@hackeiommi
bu konudaki yorumuna bittiğim, zeki, çok yönlü olduğuna inandığım insan 🙂 Saygılar, geçmiş bayramını kutlar, ellerinden öperim 🙂
Abi hemen yanımız Sultanbeyli, okul da Kurtköy'de olunca bi 3buçuk havası yok değil bende de .. teşekkür ediyorum iyi dileklerin için. Bu arada şeytan yine dürttü nazik yerlerimden, bu sefer klasik gitar için bir atraksiyonlar düşünüyorum, bilgine 🙂Teşekkürler eeeeeyy @Alinon, sevgiler bizden de!!! Pendik Yenişehir'de isen gerçekten dikkatli ol diyor, kafa sakinliği, huzur ve can güvenliği diliyor, yaratıcı icraaetlerini bekliyorum 🙂
Daha biraz önce çok uzun süredir aradığım ve kolay kolay ikinci ele düşmeyen bir lambalı pedalı sahibindende bulup telefonda anlaşmam ve ayaküstü 350 tl gibi bir borca girmemden dolayı, ankarada @Clamper dan aldığım daha kargosu gelmemiş olan manyetiği bana maliyeti üstüne 20 tl temsili kar koyup satıyorum. Açık açık yazdım bakın.
İstanbulda uygun bir yerde buluşup elden verebilirim.
Her ile kargolayabilirim kargo ücreti alıcıya ait olması koşuluyla.
Fiyatı çok uygun pazarlık yok.
Bir seni sevdim birde lambalı distorşını.Bak evlatlıktan reddedip cami avlusuna bıracaklar bak sonunda seni eeeeeyy @Sarı Kurdele. Otur ders çalış, oku, doktor öğretmen ol, atan, ayak takımından dayak ye otur aşağı. Ne işin var böyle zibidilikle? 😀😀
Vay arkadaş bu kadar güzel mesaj attık bi kişi beğendi la ben yaratıcılığımı artık bilgisayar klavyesinden de esirgiyor, asadece Rosewood klavyeye saklıyorum. 😀Bir seni sevdim birde lambalı distorşını.
Naturel sound sevmek suçsa gülüm ben sana modellemeden de yürürüm.
Bir pedal sevdim vermediler ev gitaristisin dediler.
@hackeiommi
Napsak suç hakan abi ben valla giderim bak! 😀 😀 😀
Vay arkadaş bu kadar güzel mesaj attık bi kişi beğendi la ben yaratıcılığımı artık bilgisayar klavyesinden de esirgiyor, asadece Rosewood klavyeye saklıyorum. 😀
Ezdiler ya la beni 😀