Aslinda That Metal Show yakışır abimize, forumun Eddie Trunk`i kendisi...Hackeiommi show olsa televizyonda seyrederim ama. Flaş flaş flaş kıvamında.
Aslinda That Metal Show yakışır abimize, forumun Eddie Trunk`i kendisi...Hackeiommi show olsa televizyonda seyrederim ama. Flaş flaş flaş kıvamında.
Örselemeyin beni, vurmayın 🙁Seviliyoruz kardişş, kıskanma 😀😀
Nasılsınız pis poserlar ? 😀
Fakir eroini eşliğinde bağlıkları okuyorum, uzun zaman geçmiş yahu , kahrolmaya 8-10 gitarı olan adamlar o zaman 😀
Bunlar hep kapital, yalan dolan şeyler olup Bizans oyunları bunlar hep işte , ayrıca biz iyi biliriz 😀 Bir tane Skylark'ım var, Fender'den daha Fender tonlar alıyorum, üstelik dışarıda hanımefendi ve mutfakta da iyi bir aşçıdır kendisi.8-10 gitarı olan adam sana ne dert? Onlar imansızca kokoları çekiyordur evde. Sen derdine öl. Senin kaç gitarın var fakir 😀
Ya yatak odasinda?Bunlar hep kapital, yalan dolan şeyler olup Bizans oyunları bunlar hep işte , ayrıca biz iyi biliriz 😀 Bir tane Skylark'ım var, Fender'den daha Fender tonlar alıyorum, üstelik dışarıda hanımefendi ve mutfakta da iyi bir aşçıdır kendisi.
Yatak odasında ise amfiye takınca tam bir strat idi 😀Ya yatak odasinda?
Bi iPhonedo'cu daha! :woot:@Mustafa İLKER İphonedo S&C 3
He o videoda ben, uzun saçlarım ve ilk gitarım cort action vardı 😀 Vay anasını 2 yıl oldu neredeyse ben o videoyu çekeli...@Mustafa İLKER İphonedo S&C 3
Sırf bundan dolayı bir kulaklığımı 3 kere garantiye yolladım abi. Kim dediyse acayip iyibir kulaklık bu abi diye direk jak yeri bozuldu akşamında...Gitarını göstere resim koy ve :