Dekor olarak iş görebilir bi ihtimal Sahibinden
ÖZETLE: ÖZENSİZLİK
Arkadaşlar selamlar. Ben Draven Guitarsa gitar yaptırmış biriyim. Ne kadar kötü olabilir diye açtım siparişimi. Sonuçta kendime özel bir gitarım olacak diye düşündüm. Öncelikle siparişimi değişik bahanelerle biraz uzattılar vaadedilen sürecin oldukça gerisindelerdi. Ben de çok darlamadım iyi olsun özenli olsun uzun sürede gelsin dedim. Sonuç olarak gitar elime geldi. Güzelce bi inceledikten sonra şöyle sorunlar gördüm. Öncelikle sapla klavye arasında boşluklar var. Düzgün yapıştırılmamış. Fretler klavyeye asla tam gömülmemiş. Sap gövde bağlantısı alt tarafı çok ince bırakılmış ve ağaç çatlamış. Manyetikler sürekli cızırtılı iç yapısını bilmiyorum henüz luthierime götürmedim. Boya çok özensiz yapılmış. Renk her yerde dalgalı. Kafayı da gövde renginde yapmışlar ama öyle kötü bir geçiş var ki. Maskeleme yapmayı bilmiyorlar anladığım kadarıyla.
Sonuç olarak: PİŞMANLIK. Verilen paraya yazık. Özellikle ekonominin böyle olduğu bir dönemde böyle bir para harcamanızı tavsiye etmiyorum. Squier alıp yola devam etmek daha mantıklı. Herkese kolay gelsin.
180680 eklentisini görüntüle180681 eklentisini görüntüle180682 eklentisini görüntüle180683 eklentisini görüntüle180684 eklentisini görüntüle
Kesinlikle öyle. Ben bi de o reklamlardaki fiyatın iki katını ödedim. Ağaç seçimi falan yaptım güya 😂 Nafi Yılmaz hocama güveniyorum ama, en yakın zamanda kendisine gitarı teslim ederim. Belki toparlar bi şekle şemale sokar gitarı. En azından bi iki kötü sahneye çıkacak seviyeye getirse yeter içim acımaz verdiğim paraya 😂Duvar dekoru için çok pahalı bir meblağ.
BU NE ABİ AŞCLAŞVOWİOCLSOCŞSOVŞEPVP. hocam geçmiş olsun, iade etmenizi tavsiye ederim, bu ne böyle.ÖZETLE: ÖZENSİZLİK
Arkadaşlar selamlar. Ben Draven Guitarsa gitar yaptırmış biriyim. Ne kadar kötü olabilir diye açtım siparişimi. Sonuçta kendime özel bir gitarım olacak diye düşündüm. Öncelikle siparişimi değişik bahanelerle biraz uzattılar vaadedilen sürecin oldukça gerisindelerdi. Ben de çok darlamadım iyi olsun özenli olsun uzun sürede gelsin dedim. Sonuç olarak gitar elime geldi. Güzelce bi inceledikten sonra şöyle sorunlar gördüm. Öncelikle sapla klavye arasında boşluklar var. Düzgün yapıştırılmamış. Fretler klavyeye asla tam gömülmemiş. Sap gövde bağlantısı alt tarafı çok ince bırakılmış ve ağaç çatlamış. Manyetikler sürekli cızırtılı iç yapısını bilmiyorum henüz luthierime götürmedim. Boya çok özensiz yapılmış. Renk her yerde dalgalı. Kafayı da gövde renginde yapmışlar ama öyle kötü bir geçiş var ki. Maskeleme yapmayı bilmiyorlar anladığım kadarıyla.
Sonuç olarak: PİŞMANLIK. Verilen paraya yazık. Özellikle ekonominin böyle olduğu bir dönemde böyle bir para harcamanızı tavsiye etmiyorum. Squier alıp yola devam etmek daha mantıklı. Herkese kolay gelsin.
180680 eklentisini görüntüle180681 eklentisini görüntüle180682 eklentisini görüntüle180683 eklentisini görüntüle180684 eklentisini görüntüle
Yani şöyle aslında iletişimle ilgili bir problem yaşamadık. Ama her adımda görselleri almak biraz zor oldu. Gelen görsellerde de farkedemedim bu durumları. Gitar geldikten sonra konuşunca gönderin çözüp geri gönderelim dediler ama ben çok yanaşmadım ona. Hem uğraşmak istemedim hem de güvendiğim bir luthierle çözebileceğimi düşündüm tekrar sorun yaşamak istemedim.e yok artık ! (başka tepki verecektim de, malum forum kuralları)
takıldığım şey şu, ürün olmamış olabilir işler istenildiği gibi gitmemiş olabilir okey ama insan bunu göndermeye utanır. ayıp. gerçekten çok ayıp.
geçmiş olsun.
şeyi de merak etmedim değil, hani sonuçta custom bi ürün, öncesinde konuşmak vs gerekir.. nasıl konuşmalar gerçekleşti ? yani bi insanın bunu böyle "oldu bu" olarak kabul edip gönderebilmesi için bu iş hakkında bilgisi olmaması lazım ve bunun belli olması lazım. diğer senaryoda da eski işi ihlas pazarlamada dolandırıcılık olabilir.
Bana bugün yazdı kendileri. İade oluşturalım şeklinde. Güvenilirlikle ilgili bi problemleri olduğunu düşünmüyorum. Gitar yapmak için gerekli özeni göstermiyolar yalnızca bence. Sadece kotaramadılar sanırım.instagram ve sitelerini kapatmışlar, alan kişilere geçmiş olsun.