Ego Yeterliliği

Neden kavgasız gürültüsüz, egosuz, insanların ağırbaşlılıkla anlaşabildiği, sütliman bir ortam bekliyorsunuz ki? Bu ancak bir ütopya olabilir ve mümkünatı da yoktur 🙂
Çatışma / rekabet toplumun her alanında vardır. Hele ki müziğin ve müzisyenin olduğu egonun tavanının yaşandığı bir ortamda olmaması düşünülemez. Eğer yoksa o zaman ciddi bir sorun vardır.
Çatışmayan adamdan şüphe duyarım her zaman.

Örneğin, iş hayatında ekip içinde çatışma ve rekabet bilerek ve isteyerek yaratılır, çünkü bu insanların kendilerini geliştirmesini sağlar. Zarar değil; fayda yaratır. Messi yi, ronaldo' yu, Teslayı yaratan şeydir.

O yüzden çok takılmayın, gömün gitsin gaaari...😚
(Bana çok fazla değil ama)

Son düzenleme:
çatışma dediğin senin iyi dediğin cihaz kötü dememle ya da o ayar öyle değil böyle yapılır dememle olur ki onu da ağırbaşlı, saygılı bir dille yapabiliriz

Eğer aynı / yakın tecrübe ve yetkinlikteysek evet. Kişinin hitap ettiği kişinin kim olduğuna bakması / düşünmesi gerekir.

Gitara yeni başlamış, başlık açıp tellerinin ismini soran adam sadece iki ay sonra her şeyi biliyorum havasında "bence" ile başlayan cümleler kurduğunda o iş olamıyor.
"Bence" kelimesi masum değildir. Bir beyin cerrahına işi ile ilgili olarak gidip; "bence öyle değil" demeniz kendi düşüncenizi bildirdiğiniz, haklılık payınızın olacağı bir durumun çok ötesinde bir şeydir. Müzikal alanda çok ciddi birikime sahip insanlar tanıdık bu forumda.

Son düzenleme:
Milleti gitar tavsiye başlığına yönlendiriyordum, geçen ara ara zor buldum başlığı 🤣 yeri sabitlenmiş olsa aslında yeni gelenler görüp oraya yazarlar belki.

Geri