Re: odtü
lets_find demiş ki:
davulcuları kaçırılmicak kadar iyi, süper çalio, çağlar dı sanırım :? acaip karizma ve de🙂 bende davul a başlamayı düşünüyorum ders verio mu 😛 geldim gördüm beğendim kısacası, umarım canlı performanslarına tekrar tanık olma fırsatını yakalarım🙂 hadi size başarılar.
lets_find ile tanıştık ferhatÇım. O davulcu sen değilsin merak etme, boş yere uzaklardan alınmaya, havalanmaya gerek yok euheuheuhe...
Senin olduğu gibi benimde öncelikli umudum sen yada bir başkasının gelipte eklipsi ayağa kaldırmasıdır.. Umarım hayallerinin gerçek olduğu günleri yakın zamanlarda görürüz.. Malum insan ömrü..
O değilde FerhatÇım sen yokken 1seneden fazla Eklips ile çalıştım, ne başlarken, ne ortasında, ne konser sonrasında, nede sonlara yaklaştığımız şu günlerde senden bir TEŞEKKÜR duyamadım!!! Hakkaten çok dolaylı yollardan olsa bile bir TEŞEKKÜR duymayı isterdim.. Teşekkürün yerine neler duydum;
1) zili yaran o -çok özür diliyorum herkesden- ayı
-zaten zil çatlaktı
e madem çatlaktı niye vuruyosun o zaman.bak kardeşim haddini bil o bagetleri orda benim yerime tutuyosun.ben kimseye eklipsin davulcusu zili yardı,ritmde aksama oldu,elinden baget kaydı DEDİRTMEM!
2) eleştiri yapan arkadaşlardan davul konusunda da ellerinin üşenmediği ölçüde bişeyler yazmalarını isteyeceğim
3) sizden bu konserde de allahın belası davulcumuz askerrrdeeeeeeeeee demenizi istiyorum...
1.sinde bana hitap şekline diyecek hiçbişey bulamıyorum!! Ama görenlerin YUH ebesinin.. diyeceğini tahmin ediyorum..
Eklipsin davulcusuna laf ettirmeyeceksen o davulcuyu çatlak zille sahneye çıkartmayacaksın!! Vereceksin zillerini öyle çıkacak yada zil kiralayacaksın...
2.sinde lets_find yorum yapmış benim adımıda vermiş ama sen üstüne alınmışsın.. Millet üşenmedide sadece sen teşekküre üşendin..
3.süne gelince, sanırım en acı mevzuu bu... Bana Eklips tarafından artık bu grubun davulcusu sensin.. Ferhat İstanbuldan dönmeyecek denildi.. Hala sahneden allahın belası davulcuları askerden yada herhangi bi yerden bi gün dönecek denilsin mi??
Ayıp yaw.. Biraz emeğe saygı diyorum.. Yada insanlık diliyorum..
Kafanızı şişirdiysem affola sevgili eklipsler
🙂 ama birikti işte =))