Teşekkürler, hiç görmemiştim bu aparatı, güzel birşeye benziyor.
Başlıktaki soruya açıklık getirildiğine göre benimde bir başka sorum olacak. Bunun için başlık açma zahmetine girmek yerine @tunckk hocanın başlığını kullanıyorum, kusura bakmasın artık 🙂
Bu nedir arkadaşlar? Gitarın Headstock kısmına ve özellikle eşiğin üzerine boş tellerde çıkabilecek abuk subuk sesleri önlemek için olduğunu düşündüğüm ''şeyin'' adı nedir ve nerede bulabilirim?
45698 eklentisini görüntüle 45699 eklentisini görüntüle
Başlıktaki soruya açıklık getirildiğine göre benimde bir başka sorum olacak. Bunun için başlık açma zahmetine girmek yerine @tunckk hocanın başlığını kullanıyorum, kusura bakmasın artık 🙂
Bu nedir arkadaşlar? Gitarın Headstock kısmına ve özellikle eşiğin üzerine boş tellerde çıkabilecek abuk subuk sesleri önlemek için olduğunu düşündüğüm ''şeyin'' adı nedir ve nerede bulabilirim?
İşte budur...
Bu güzel bir olay ama sadece soloda işe yarar diye düşünüyorum. Açık tel kullandığımız rifflerde direkt olarak teli susturacak çünkü.Başlıktaki soruya açıklık getirildiğine göre benimde bir başka sorum olacak. Bunun için başlık açma zahmetine girmek yerine @tunckk hocanın başlığını kullanıyorum, kusura bakmasın artık 🙂
Bu güzel bir olay ama sadece soloda işe yarar diye düşünüyorum. Açık tel kullandığımız rifflerde direkt olarak teli susturacak çünkü.