eyvallah da yaz sen benim gözlüğüm var bi kenarda😀
bencede önce arkadaşlarını ikna et onlar taksın fendere onlarınki iyi olursa sende takarsın :twisted: daha hiç rastlamadım emg li fendere ama denemek lazım belki iyi sonuç verirthedoctor demiş ki:fender amerikan stratocaster diodum. galiba haklısın biraz daha düşünsem iyi olur. ben en iyisi bizim arkadaşları ikna edim onlar yapsın iyi olursa bende yapim
etli ses derken daha duyulur bir ses demek istedin diye düşünüyorum ve yazıyorum ; manyetikleri biraz daha yukarı kaldırmasyı densene yani ince tellere daha yakın bas tellere biraz daha uzak veya kafana göre ayarla işte yani dene ben öyle yapmıştım ses bayağı bir farketti belki sen başka birşeyi kastediyorsun ama yinede bir dene istersennathrizarri demiş ki:arkadaşlar ben death metal çalıyorum gitarım b.c.rich bronze warlock manyetiklerim emg 81- 85.. gitarımdan mıdır bilmem ama arkadaşın inf manyetikli ibanez rg350si benim gitarımdan daha etli bir ses veriyor.. bilmiyorum gitarımın adiliğinden mi ama emglerden tam memnun değilim.. emg'nin en büyük dezavantajı benim tabirimle "PLASTİK" bir ses vermesi.. yani yeterince doygun gelmiyor.. içi boş bir ton alıyorum.. ama harmonicler muhteşem.. kesinlikle çok başarılı bu konuda..dikkatinizi çekerimki bu kanıyı 100watt marshall valvestate'imde vardım.. bence yanlış giden bişeyler var..