M
mask99
arkadaşlar araştırdım bya ama tam nedenini bilmiyorum yardım ederseniz...şimdi anfiden pc ye griyorum ses alıyorum fakat kötü geliyo sterio jag lazı galiba ondan olablrmi boguk alıyorum sesi işte öle 🙂
polski90 demiş ki:Audio tabındaki Crossfade'i denedin mi ? Yanyana duran iki loopu seçip X' e bas bir dene. Eğer olduysa hepsini birden seçip aynı işlemi yapabilirsin.
Ha bir de nokta, virgül kullanırsan... 😉
Ben 120 GB civarında bir HDD aldım. 20 + 100 olarak böldüm. Her iki tarafada XP işletim sistemi kurdum. 20 lik olanı Internet kıl yün işleri için, 100 lük olanı da ses kaydı için kullanıyorum. PC açılırken bir problem olmuyor. PC hangi işletim sisteminde çalışacağını soruyor ve sende seçiyorsun. Ayrıca şu ana kadar herhangi bir problem yaşamadım. (100 lüğe virüs bulaşması falan gibi)dorlin demiş ki:Selamlar ,
Sadece ilk sayfayı okuyabildim, önceden sorulduysa bilemiyorum..
Öss işinden sonra yeni bir bilgisayar toplamaya karar verdim. Bu bilgisayar hem müzik işini görsün hem de kişisel bilgisayar olarak kullanayım istiyorum. Böyle birşey mümkün müdür, mümkünse nasıl olur ve ne kadar verimli olur ?
Şunlara bir bak:dorlin demiş ki:Bunun yanında, kayıt konusunda yaklaşık sıfır bilgim var ve bir yerlerden başlamak istiyorum. Beni sıfırdan alıp tepeye çıkaracak tek bir dökümanın olmadığını biliyorum, ama en azından tatmin edici uzunlukta bir başlangıç dökümanı arıyorum. Önerebileceğiniz birşeyler var mı?