meancha demiş ki:öncelikle bir creative'cinin daha kanına girdiğinizi belirtmeliyim 🙂
kayıt için bir pc toplamak üzereydim ve olmayan parama kıyıp bir creative audigy4 pro (320$+kdv) alacaktım ancak tüm forumu okuduğumda planlarım altüst oldu.
Aferin akılanmışsın,Creative'i boşver 😀
ilk sorum bu kartı bilen, tanıyan, kullanan var mıdır? esas merak ettiğim ise m-audio 192 ile 2496 arasında net olarak ne fark olduğudur. şimdiden teşekkürler..
amaranth demiş ki:merABA ben ewde kendi parçalarımı kayıt etmek istiyorum ama ne prog. kullanacağımı we nasıl kullanacagımı bilmiyorum bana yardımcı olabilirmisiniz. bu arada normal bi ses kartına sahibim ve yeni bişey de alamaycagım.. yardımlarınızı bekliyorum..
mertcu2 demiş ki:slm ben ev de kayıt için bilgisayar toplamayı düşünüyorum.Gitar kaydını gt6 kullanarak yapacam.Bunun için farklı bir ses kartı gerekir mi yoksa m-audio 2496 pcı işimi görürmü.
Birde anakart,kasa vs.. ile ilgili forumun başındaki mahçemin yazdıkları hala geçerlimi?
memorial demiş ki:beyler, acid 4.0 a actıgım tempoyu dinleyerek gitarları kaydediom...bunların uc ve sonlarındakı sesleri kesip fruıty loops4 e herhangi bi kanala sırayla acıyom...fl4 e tempo yazdırıp bass falanda susledımmı...bundan ıyı studıo albumu olurmu soyleyın ha?....ulan bunca ısımın arasında album cıkarcam yakında ..meraklı amatorlere duyurulur cok kurcalamayın plag ınleri bas distorte yakala melodıyı tez zamanda.haa bu arada guıtar fx box 2.6 yıda tavsiye ederim...metronome al...koy dizine...ac tempoyu kaydet gitarı hard diske fx box ile..sesi gec verioya o hesaptan..yukle bu kayıtları fl4 'e ne baba album cıkar ulan be...