Fast track usb satınalma radarıma yakalandı ama yabancı forumların birinde usb 1.1 olduğu için latency sorunu var diye bir yorum okudum.
Var mı bu aleti bilen kullanan? M-audio ürünlerinden başka hangisini tavsiye edersiniz laptop'la kullanmak için, Firewire Solo nasıldır mesela?
Bu arada yine Compel ve M-audio sitesinde bütün programlarla uyumludur yazıyor ama yine yabancı bir forumda Guitar Rig'le çalıştıramayanlar gördüm, bu konuda fikri olan var mı?
Güncelleme: Araştırmalarıma devam ettim yabancı forumlarda anladığım kadarıyla usb olan kartlar genelde uzun süre tatmin etmeyecek gibi görünüyor. Müsizyen odaklı olmalarından dolayı her halikarda bir Creative ürününe karşı önce tercih edilebilirler ama galiba (hele de laptop sözkonusuysa) en makul çözüm M-audio Firewire 410 veya Solo.
Bu arada laptop on-board ses kartıyla kayıt girişimlerim oldu, Guitar Tracks Pro ve Guitar Rig'de ancak çıplak gitarla biraz gitar sesine benzer biz ses elde ettim, birşeyler koyunca araya (amp modelling, effects vs)anında zinnn, cızzz filan başlıyor. Asio masio herşey yüklü, bir tek windows'dan line/mic record level'ı düşürmeyi denemedim ama o da fayda edecek mi bilmiyorum sonuçta ses çok kirli. Yanına en basitinden bir drum loop ekleyince bile cozutuyor bazen ses (peak bir noktada kilitleniyor veya dıdıdıdıdıdıdınnnn diye takılıyor), acaba ses kartında mı sorun anlayamadım.