Vallaha estetik olarak oldukça özgün bir çalışma olmuş. Bence bunun için başlı başına bir tebriği hak ediyor Fatih usta. İşçilikte pek bir kusur göremedim, aksine bir çok firmanın çok önemsemediği detaylar var.
Öncelikle arka kapağı ele almak lazım. Bu potansların vb şeylerin olduğu yer. Herzaman dikkat ettim fatih ustanın yaptığı gitarlara, hep o deliği optimum seviyede tutmaya çalışıyor. Malum gövdedeki orantısız ve şekilsiz oyuklar sesi oldukça fazla etkiler. Fatih usta bu deliği hiçbir zaman gereğinden fazla büyük tutmuyor. Kapak ise arkadaki bütünlüğü bozmamış oldukça estetik şekilde tasarlanmış. Ayrıca Fatih ustanın yaptığı her gitarda bir gövde-sap geçişi var ki cidden denemeyen anlayamaz. Okadar rahat ve okadar güzel ki, ben daha önce sahip olduğum hiçbir gitarda (çok gitar sahibi olmadım ama çok gitar denedim) böyle bir geçiş yoktu. Ayrıca gövdedeki binding ve sapta maun arası akça (akça sanırım) çok hoş durmuş. F delikleri çakma boya falan değil gerçekten işlevsel. Görmedim ama sağında solunda ufak şeyler olabilir. Gitar ESP'de Fender'de hasarlı olunca vintage diyorsunuz, böyle olunca hatalı diyorsunuz. Bu ne perhiz what is this?
Tamamen şahsi görüşlerim saldırmaca yok =)