hocam merhaba ibanez ıhlamur gövde gitarın marangozda boyasını söktürdüm üstüne biraz daha koyu tonlu vernik ve cila atmak istiyorum ama boya sökülmesine rağmen bi tabaka var üzerinde sanırım cila gibi. bunu da sökmem gerekiyor mu ya da zımpara makinesi ile bu neden çıkmadı merak ediyorum. nereden anladın derseniz cam kırıığı gibi eskiden vurduğum bir kaç nokta da iz var görselde koyduğum gibi ve fazladan zımparalanan köşe yerler normal ağaç hissi geri kalanı üstünde bi cila varmış hissi veriyor.
Ben gitarın çok açık renkli olmasından dolayı ceviz vernik yapmak istiyordum ama bu durum kafamı karıştırdı. Bilginize danışmak istedim
ayrıca gitara bir kaç kez boya sökücü jel sürüp ıspatula ile sökmek istedim ama olmadı sonradan marangoza götürdüm.
Ben gitarın çok açık renkli olmasından dolayı ceviz vernik yapmak istiyordum ama bu durum kafamı karıştırdı. Bilginize danışmak istedim
ayrıca gitara bir kaç kez boya sökücü jel sürüp ıspatula ile sökmek istedim ama olmadı sonradan marangoza götürdüm.
Son düzenleme: