Seymour Duncan ® STK-1 Single-CoilManyetiğin ne olduğunu anlamadım ama eğer aktif manyetikse pili bitmiş olabilir ancak sanırım potlar ya da switch oksitlenmiş.
🙂 istediğin single manyetik tadından ziyade daha çok boostu alınmış manyetik tadı geliyo haberin olsun🙂 benim bu konuda naçizane tavsiyem hum. manyetikte volume potunu yarıya kadar kısmak yada bazen %75 kadar kısmak drive larda çok işe yarıyo ama işte clean için tek çözüm gidip bir single manyetik almak🙁 bu arada neck pozisyonunda 24 fret ile 22 fret hatta 21 fret bile, az da olsa ton farkına sebeb oluyor
Seymour Duncan ® STK-1 Single-Coil
Pasif manyetik muhtemelen switch oksitlenmiş o zaman çünkü neck pozisyonuna geçtiğim ilk anlarda ses çıkmıyor biraz switch e dokununca ses gelmeye başlıyor.
Biraz hava aldırdım geçti şimdilik 🙂O olay bendede vardı.. Nemden veya oksitlenmeden oluyor dediğin gibi.. Çalmadığım zamanlarda hardcase te bekletiyordum artık dışarda duruyor.. Bir süre hava almasını sağladım ve geçti.. Açıp lehimleri kontrol edebiliyorsan daha garanti olur
Nem yapmış belli ki 🙂Biraz hava aldırdım geçti şimdilik 🙂
Selamlar. rg1570 gitarıma köprüye dp159 takmayı planlıyorum.bu dizilim için sap kısmına önerebilceğiniz manyetik nedir?Veya yorumların çoğunu okumaya gayret ettim genel bir görüş olarak herkes tb4 den memnun Tb4 de takabilirim açıkcası şuana kadar manyetik olaylarına hiç merak sarmamıştım.Ayrıca eminim tb4 ve dp159 hakkında bir çok msj cevaplanmıştır.Ama 117 sayfa olmuş bu konu.Oku oku bitmedi 😀 40 sayfaya kadar okudum.O yüzden msj yazayım dedim 🙂Son olarak nasıl bir ton istersin derseniz temiz olsun parlak olsun midli olsun basslarda unutulmasın tizleri kısık olmasın çokta yüksek olmasın diyorum.
dragonfire orta alt seviye manyetik çıkışları yüksek görünüyor oldukça bir ara benim de dikkatimi çekmişti fakat kısa bir araştırmadan sonra kullanıp memnun kalan birisini göremedim 🙂Dragonfire ya da GFS manyetikler hakkında bilgisi olan var mı ? Ebayde rastladım.Ucuz olduğundan denemek istiyorum aslında.Bilen arkadaşlar birşeyler yazarsa sevinirim.