ass
hollowtone demiş ki:Arkadaşlar bende Fender mex strat var, manyetiklerimi amerikan bir strat'ın manyetikleri ile değiştireceğim gibi görünüyor, şimdi garip bir soru olacak ama tonunu kesinlikle etkileyeceği kesin ama nasıl bir ton alırım 🙂 ? Yani daha tokmu, daha parlak mı ne olur tam olarak? Bu konuda hiç bir fikrim yok.
Vorehead demiş ki:humbucker ile single coil arasındaki sound farkını merak ediyorum.. teknik bilgi anlatmayın 🙂
bana single coiller hem soloda hemde ritimde daha güzel geliyor.. bunların espirisi nedir acaba :?:
ben mesela gitarımın bridge pozisyonunda her zaman single coil olmasını isterim
bide single coil, humbuckerdan daha güçsüz diye birşey var mı :?:
hollowtone demiş ki:teşekkürler StratoMaster, evet Ozbeksel'in manyetiklerini almayı düşünüyordum.
deliturko demiş ki:doctor sorum sana
duncan lar ile kombinasayon krizi cekiyorum karar veremiyorum
hemen yazayım
pearly gates +jazz
jb +pg
cutom +pg
jb+jazz (fakat jazz ın gücünün jb ye göre cok düşük olması yüzünden tercih sıramasında sonlarda )
59+ 59
a2p +jazz
jb+59
tarz olarak daha cok clean ağırlıklı ama dirve dan fazla feragat etmeden
kodumu oturtsun biraz
MrBlues demiş ki:mrb,
bikaç gün önce dimarzio tonezone manyetik aldım.malesef orjinal olmayan farklı vidalarla geldi.vidalar manyetiğe uymuyor.sorum şu; normal manyetik vidalarından daha ince olan bu vidaları nerden bulabilirim.daha önce böyle bi sorun yaşamış biri varmı bilmiyorum ama bu vidalar bulunmuyor araştırdığım kadarıyla ve ne yapacağımı bilmiyorum.manyetiği takamıyorum bu yuzden.yardımcı olursanız sevinirim...
not:dimarzio,emg manyetikleriyle aynı vidaları kullanıyor. emg vidaları satan biyer biliyosanız oda işe yarar.teşekkürler.
AsGoDaS demiş ki:Tonezone da nasıl hiç bass yok arkadaş?
ben de kullandım tonezone bass gayet de var.
Les paul bridge e dimarzio alıcaksan rock metal icin Evolution u tek gecerim. Ama Bence Seymour Duncan Custom al...