DrB demiş ki:Voodoo modelinin manyetikleri onlar, classicte de onlardan vardı geçen seneye kadar yanlış hatırlamıyorsam. 4 sene kullanmışlığım var. Daha tiz manyetiklerdir onlar.
Bu arada manyetikleri takıp direk istediğin tonları alamayacağının farkındasın değil mi? İyi manyetiklerdir ama yukarda bahsettiğin tarif açısından dediklerim çok daha iyi.
B
tabiki farkındayım benimki bi hayal çilekeş tonu yakalamak mesa boogie almak lazm ilk once ama ne kadar yaklaşırsam çalmaktanda o kadar zevk alıcağım(sentenced killing me killing you şarkısındaki palm-mute lar tam istediğimi anlatır herhalde). ayrıca podun tona olan etkisini bugün studyoda birdaha gördüm provadan sonra ampliye girdim direkt gitarı ve switchi değiştirdiğimde tonun inanılmaz farkettiğini gördüm podda sadece ses tizleşiyodu toklaşıyodu ama amplide rengide değişti soundun belkide bana öyle geldi. kayıt yapamadım aletleri taşımaktan ve 3 saat calmaktan yorgun dustup uyuya kaldım. mazur görün. DrB aydınlatıcı bilgilerin için teşekkürler dediğin manyetikleri araştıracağım bu sırada bilgilendirmeye devam edersen sevinirim.