GiTaRiST_17 demiş ki:Merhaba..
Yazılanların çoğunu okumama rağmen, manyetik ve switch kablolarının nereye bağlanacağı hakkında hiç birşey anlayamadım Sad belki ilk defa bu sorunla karşılaşmamdan kaynaklanıyor daha önce hiç manyetik değiştirmedim/tamir yapmadım..
Sorunum Şu Volume potansım emanet/dengesiz duruyordu,eski gitarlarımda hiç böyle birşey olmamıştı emanetten kastımda potansın ne tam ileriye nede tam geriye dayanmaması.Yani sona kadar açtığımda hala ileri gidecekmiş gibi oluyordu birşeylere takılıyordu sanırım.Biraz daha ileri ittirdim ve gitardan ses çıkmamaya başladı,içini açtım baktım 4 tane tel kopmuş.Şu an neyi nereye bağlayacağımı hiç bilmiyorum,verilen şemalardan çok fazla birşey anlamadım,gitarımda + olarak bir single manyetik var yani 2 hambucker 1 singledan oluşmakta brada baktığım şemalar hep 2 hambuckerdan oluşmakta..
Gitarım İbanez Rg550 Üzerinde V7 V8 ve S1 manyetikler var manyetiklerden plastik kaplama bir kablo geliyor onun içinden 3 adet kablo çıkıyor(beyaz,kırmızı,metal renginde,yani üzerinde plastik kaplama yok) ve bridge manyetiğinden siyah bir kablo geliyor,şemalardaki gibi yeşil kablo mevcut değil..
Yardımcı Olursanız Çok Sevinirim..
S.
Bir incele belki yardimci olur.