Şu anlık push/pull potans elimde yok ama..Olunca zaten derhal değişicem standart potansı..
masterofpuppetsasd demiş ki:pardon ama washburn ün hangi imzalı washburn'ü.yani meraktan sordum.temsili yada kendi resimlerini koyabilirmisin?
reflection_91 demiş ki:kaç kere söktüm taktım hala ötüyo :S yaz tatiline kadar luthier e gitme şansım yok çünkü burda yok 😀 yayların ordan gelen siyah kablo volume potansının üstüne bağlanıyomu o kataloğunda gözükmüyo ben bağladım (gerçi bağlanmıyıncada bi fark yok 😀)
Martagan demiş ki:Arkadaslar Ibanez RG2550E gitarımın single manyetiğini değiştirmek istiyorum.
Dimarzio ile yazıştım Reverse Polarity Blue Velvet DP170S önerdiler.
DP170 manyetik Türkiyedeki müzik web magzalarında var, fakat DP170S yok. Bu S neyi açıklıyor bilen bir arkadaşamız varmı? Piyasada satılan DP170 ler de Revers Polarity mi?
Müzik dolu Günler.
aradlithuen demiş ki:herkese merhaba.
bende maun gövdeli ibanez s 520 ex var. bilindiği gibi köprüde dandik inf2 manyetiği var. yeterince tatminkar bir ton vermiyor. aklımda da herhangi bi manyetik yok. yüksek sustainden ziyade sesleri iyi yakalacak, harmonikleri kuvvetli olacak ama tizlerde de çatlama yapmayacak, yani bass middleri biraz kuvvetli bi manyetik arıyorum. ne önerirsiniz?
teşekkürler...