Hocam boy 184 sıkıntı yaratır mı 😀Selamlar çok kalıplı ve uzun boylu olmayanlar için iyi bir seçenek koçtaştaki ürün, bende de var ayrıca bir de bel desteği aldım süper oldu çalışma sandalyemi kaldırdım bunu kullanıyorum neye niyet neye kısmet 😀
Hocam boy 184 sıkıntı yaratır mı 😀Selamlar çok kalıplı ve uzun boylu olmayanlar için iyi bir seçenek koçtaştaki ürün, bende de var ayrıca bir de bel desteği aldım süper oldu çalışma sandalyemi kaldırdım bunu kullanıyorum neye niyet neye kısmet 😀
Colours Ortopedik Oto Bel Minderi - Koçtaş bu sanırımBel desteğini nerden aldınız ?
Vallahi benim boy 177 anca yetiyor büyük ihtimal küçük gelir ama belli olmaz bir deneyin derim teşhir ürünlerini 🙂Hocam boy 184 sıkıntı yaratır mı 😀
Sağolun hocam umarım bel desteği de vardır nette yok gözüküyor amaVallahi benim boy 177 anca yetiyor büyük ihtimal küçük gelir ama belli olmaz bir deneyin derim teşhir ürünlerini 🙂
Çok ilginç gelecek ama başta tabure yerine direk ayaklık alın bel ağrısı için. Ayağınızı buna koyunca otomatik olarak vücudunuz dik bir pozisyon alıyor kamburlaşmaktan kurtarıyor. Ben alışveriş sepetim dolsun diye öylesine süs diye aldım ve dövünüp durdum bunca yıl niye kullanmadım diye. Alacak olan arkadaşlara da tavsiye, stagg markasından uzak durun. En düşük pozisyonundaki dişliyi çok zayıf yapmışlar, abandığın an yerle bir oluyor 🙂
Sandalye için de şu tip tabureler efsane. Ben hala bulamadım gerçi...
Ben de bilgisayar sandalyemin sağ kolunu çıkardım rahat oldu boy 1.90 tavsiye ederim ufak tabureler bize göre değil sanırım 🙂
@Osxfang3 hocam nereden alabiliriz ayaklığı.
Do-re'lerde şu taburelerden var. Dönüyor üstü çok komforlu. Bir de o alttaki demire ayağınızı koyuyorsunuz (o ayak koyma sehpasına gerek kalmıyor) Bel desteği yok ama çok rahat. Haricinde bel desteği olsun olmasın mutlaka altında böyle ayağınızı koyabileceğiniz bir demir olsun, çok rahat edersiniz, size tavsiyem tostlar.
62155 eklentisini görüntüle
Engl marka olanı peşin 253 TL. Engl Tabure Tabureler ENGLBu güzelmiş, fiyat kaça acep?
53 ü anladık ta 200 ne oluyor ?😀Engl marka olanı peşin 253 TL. Engl Tabure Tabureler ENGL
Hand-Made'dir.Mesa'nın o tabureleri çok rahat, daha kaliteli. Ama 2 sene önce sorduğumda 450 liraydı 🙂 Parası olan gibraltar ın sırt destekli davul taburesine bakabilir 🙂