Yok fabrikasyon ama daha yumuşak daha rahat . USA fiyatı da 109$ mış 🙂Hand-Made'dir.
![mb-stool.jpg](/proxy.php?image=http%3A%2F%2Flib.store.yahoo.net%2Flib%2Fmesa%2Fmb-stool.jpg&hash=ab52172cef03df72ded0b4c964e921c7)
Yok fabrikasyon ama daha yumuşak daha rahat . USA fiyatı da 109$ mış 🙂Hand-Made'dir.
Yok hocam yanlışınız var. Califiorna, Petuluma'da handmade olarak üretilmiş değilse almam Bağane. 🙂Yok fabrikasyon ama daha yumuşak daha rahat .
![]()
Tamamen alta atabileceğim bir şey bulsam direkt alacağım zaten 🙂Oyuncu koltukları diye geçen koltuklardan bazıları gerçekten çok rahat olabiliyor. Önemli iki şey var bu konuda;
-Vücut ergonomisine uygun olarak arkanıza yaslandığınızda boşluk kalacak yerlere herhangi bir destek sağlıyor mu? Rahatlık açısından ve uzun süreli kullanımda ağrı oluşmaması açısından çok önemli.
-Kullanılan kumaş uzun süreli oturma sonucu terleme yapıyor mu? Malum, deri koltuklar terleme yapabiliyor, özellikle yaz aylarında çekilmez oluyor bu durum...
Bu iki husus dikkate alındığında ortalama 700-800 liradan başlayan oyuncu koltukları bulunabiliyor.
Gitar çalmak için ise sizin de dediğiniz gibi kolçaklar sorun olacaktır, ama oyuncu koltuklarının bir çoğunda yanlardaki kolçaklar aşağı yukarı yükseklik ayarı yapabildiğiniz gibi; yolcu otobüslerindeki, uçaklardaki gibi tamamen alta da indirilebiliyor. Öyle bir koltuk bakmanızda fayda var.
kolçakları demonte de edebilirsin bu arada.dxracer ı gereksiz pahalı buluyorum.aynı standartlarda daha az popüler olan ürünler var.Tamamen alta atabileceğim bir şey bulsam direkt alacağım zaten 🙂
DX Racer'dan başka bir oyuncu koltuğu bilmiyorum. oyuncu koltukları rahat duruyor ve her şey yapılabilir dediğniz gibi. biraz araştırayım o zaman oyuncuları teşekkürlerkolçakları demonte de edebilirsin bu arada.
Hocam tabure ama engl tabure yani,tona bile etkisi var diyorlar😀Abi taburesin sen ya, 253 lira nedir.. Tabure! 😀
Türksit Ferrari Çalışma Koltuğu - Siyah
şundan sipariş vermiştim fakat aşırı terletme yaptığı için iade ettim.gayet rahattı şu an kullandığıma göre ama az terleyen biriyseniz sıkıntı yok.ben normalden fazla terliyorum.
bir de şunu deneyeceğim.
Max Office Racing Yönetici Koltuğu - Siyah / Gri
evidea dan almayın ama iade konusunda sıkıntılılar cidden.direkt bayisinden sipariş verin.kısayolda varlar diye attım 🙂
Abi görmüştüm videolarda ben 2 gün dayanabildim.Çok terletti beni oyun oynarken.Türksit ferrari kullanıyorum ben de. Fakat gitar çalmaktan ziyade davul yazımı, kayıt sonrası editing vs. durumlarda bunu kullanıyorum. Yoksa gitar çalarken kullandığım dando dandirik 40-50 liraya koçtaş'dan aldığım basit 4 ayaklı bir tabure.
Abi görmüştüm videolarda ben 2 gün dayanabildim.Çok terletti beni oyun oynarken.
Ben de o kokuyu sevmiştim aslında :dDoğrudur, ben terletmesi haricinde ilk başta çok yoğun şekilde gelen sentetik kokusundan aklımı yiyordum. Neyse ki zamanla azaldı, geçti gitti.
Ahahah, çocukken benzin kokusunun bünyeye coşku yaşatması durumuna benziyor değil mi. İtiraf edeyim ben de kendisinin bu yönünden etkilenmedim değil. Ama malum, sanırım kapalı ortamda bir noktadan itibaren kelle oluyordum. 🙂Ben de o kokuyu sevmiştim aslında :d